מבזקים
ירושלים מזהירה בעלי כלבים: ודאו שחיסון הכלבת בתוקף בדרך למכביה: לפיד המשחקים הגיע להרצליה והדליק את הספירה לאחור חדר סמינרים בסורוקה יוקדש לזכר שלושת ההרוגים מפגיעת הטיל בבאר שבע 1.2 מיליארד שקל ו – 65 דונם: הכפר הציוני העולמי בבאר שבע מתקדם לשלב התכנון החשד בתל אביב: צעירה התלוננה כי נאנסה בביתו של מי שנחשד בצילום נשים בתאי הלבשה תחנה שלישית, 22 קווים חדשים וחיבור למטרו: תוכנית התחבורה של נתניה עולה שלב לא רק בייביסיטר: נשות החינוך לגיל הרך ביבנה סיימו הכשרה מקצועית חדשה באר שבע וערד על המפה: המשטרה סיכלה עסקת סמים ותפסה קילוגרם קנאביס ועוגיות חשיש מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה

ראש עיריית אשקלון העניק מגן הוקרה למנהל מרחב מד"א הקרדי

ראש העיר העניק לקרדי מגן הוקרה מיוחד, והודה לו על שנים של פועלו ומסירותו למען בריאות הציבור וביטחון התושבים.

ביום רביעי, (7.1.26), קיימו ראש העיר אשקלון, תומר גלאם, ומנהלים בכירים בעירייה מפגש פרידה וסיכום עשייה עם חיים קרדי, מנהל מרחב לכיש במד"א, שהוביל את פעילות רפואת החירום בעיר בשגרה ובחירום. במפגש נכחו גם מ"מ ראש העיר סופה ביילין ו-מיריי אלטיט, סגן ראש העיר שי עמירה, מנכ"ל העירייה מאור מהצרי ומנהל אגף ביטחון ושירותי חירום יהונתן עובראני.

ראש העיר העניק לקרדי מגן הוקרה מיוחד, והודה לו על שנים של פועלו ומסירותו למען בריאות הציבור וביטחון התושבים. קרדי יעבור בקרוב לתפקיד מנהל מחלקת שעת חירום באגף מבצעים, ומנהל מרחב לכיש החדש יהיה איציק בן אהרון, אותו בירך ראש העיר על כניסתו לתפקיד וסקר בפניו את העבודה המשותפת עם הרשות וכל גורמי החירום והביטחון בעיר.

חיים קרדי הודה להוקרה וציין כי אשקלון מהווה מודל להתנהלות בזמן חירום ולשיתוף פעולה בין ארגונים, והשיב שבחיזוק המחויבות של ראש העיר והנהלת העירייה להרחבת פעילות מד"א בעיר – כולל פתיחת נקודות הזנקה נוספות – תושבי העיר יקבלו שירות טוב יותר בזמן חירום.

ראש העיר תומר גלאם מסר:
"אני מודה לחיים קרדי על שנים של עבודה משותפת עם הרשות, בשגרה ובחירום. מד"א היא שותפה מרכזית בבריאות הציבור ושיתוף הפעולה ההדוק, המקצועי והמסור חיוני ביותר לביטחון התושבים. אני מאחל לו הצלחה רבה בהמשך הדרך ועשייה מרובה. במקביל אני מברך את איציק בן אהרון על כניסתו לתפקיד – יחד נמשיך לפעול כתף אל כתף למען תושבי אשקלון."


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלדד עובדיה

דילוג לתוכן