מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

רחמים מלול ביקר במתחם חיסוני הקורונה של מאוחדת: "לולא המסירות של צוותי הרפואה, המבצע הלאומי לא יכול היה להצליח״

ביקור קברניטי עיריית רחובות ובראשם ראש העיר רחמים מלול, התקיים במעמד מנהל מחוז דרום במאוחדת דני מושיוב, במתחם החיסונים של מאוחדת נגד נגיף הקורונה.

יממה לאחר שקיבל את המנה השנייה של החיסון נגד נגיף הקורונה במתחם החיסונים הענק של מאוחדת, שב ראש העיר רחמים מלול למקום, אך הפעם במסגרת ביקור שערך במעמד מנהל מחוז דרום במאוחדת דני מושיוב. מלול עבר בין העמדות, בירך וחיזק את הצוותים הרפואיים, והחמיא לאחים ולאחיות על עבודת השליחות.

יחד עם ראש העיר, הגיעו מנכ"ל העיריה דורון מילברג ומנהל האגף המוניצפאלי צביקה מדהלה. מטעם מאוחדת נכחו בנוסף למנהל מחוז דרום דני מושיוב, גם מנהל יהודה חוף אורי אטון והמזכיר הרפואי המחוזי כפיר מלול. ראש העיר, רחמים מלול סיפר כי הוא חש בטוב לאחר החיסון השני וכי הוא קורא כל התושבים להגיע למתחמי החיסון ולקבל את המנה השנייה בכדי להיות מוגנים מפני הנגיף.

מנהל מחוז דרום במאוחדת, דני מושיוב, הודה למשתתפים בביקור על הנכונות וההיענות המהירה להקצות את המתנ"ס הקהילתי לטובת המבצע הלאומי ולרווחת תושבי רחובות המבוטחים במאוחדת. "כששאלו אותי האם לתת את המקום הזה, משום שאולי יהרסו, אמרתי מיד שאם זה לטובת המטרה הנעלית ולמען בריאות התושבים אני מבקש להקצות את המתנ"ס מיידית", אמר מלול למושיוב. "לשמחתי גם בביקורי הראשון וגם כעת אני רואה כי יש סדר מופתי ואני שמח שמאוחדת מרוצה, העירייה מרוצה ובעיקר התושבים המבוטחים במאוחדת מרוצים. אני שמח על שיתוף הפעולה הפורה בין עיריית רחובות וקופת חולים מאוחדת ומקווה שנוכל לפתוח את המשק כולו במהרה, נוכח החיסונים המתבצעים בצורה הטובה ביותר על ידכם".

במפגש השתתפה גם שולי ספירן-שיימן – אחות במקצועה, מזכירת מנהלת הסיעוד המחוזית, שסיפרה כי נרתמה לתגבר את הצוות הרפואי במתחם. בפני ראש העיר ציינה כי היא מחסנת משעות הבוקר ולמען המטרה החשובה תישאר אם צריך עד השעות המאוחרות – העיקר לחסן כמה שיותר מבוטחים. "אני שמח לשמוע שאת מוכנה להישאר עוד ועוד", אמר מלול לספירן-שיימן, "וזה מראה שכולכם מסורים לעניין הזה – ולולא המסירות הזאת, המבצע הלאומי לא יכול היה להצליח". עוד יצוין כי את מתחם החיסונים של מאוחדת מנהלים בצוותא אודי חדאד ואורטל גרינברג, יחד עם מנהלת הסיעוד המחוזית רויטל תורג'מן, והאח ליאור לוין – האחראי על הצוות המקצועי. תודה מיוחדת נשלחת למנהלת המתנ"ס, מירב אהרון, על הסיוע השוטף.

המתחם כולל 12 עמדות חיסון והפעילות בו מתקיימת מידי יום מ-8 בבוקר ועד 22:00 בערב (א'-ה'), ברציפות. ביום שישי מ-8 בבוקר ועד 14:00 בצהריים. מבוטחי מאוחדת, על פי אוכלוסיות המאושרות על ידי משרד הבריאות לחיסונים, מוזמנים לזמן תור לחיסון הראשון כבר עכשיו בדרך קלה וידידותית באתר, באפליקציה או בשיחה עם נציגי המוקד בטלפון 3785* או 3833*.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן