מבזקים
בת 83 מחולון נעדרת מאז יום ראשון: המשטרה מבקשת סיוע באיתורה שימו לב לתאריך: הקצבאות האלה ישולמו כבר ב־22 בספטמבר 120 מתנדבים בשישה צוותים: סיירת ההורים במודיעין מציינת יותר מ־14 שנות פעילות בסופי שבוע ובחופשות: כ־80 מתנדבי סיירת ההורים פועלים ברחבי רהט “מקלטים מוארים” ברחובות: פעילות לילדים ולנוער במרחבים המוגנים אל תחכו לארוחה המפסקת: כך כדאי להכין את הגוף לצום יום כיפור “את הסיפור שלנו נספר”: תערוכת העדויות של לוחמי ולוחמות צה״ל מגיעה לחולון גנב רכב מרמת גן וניסה לפרוץ לרכב נוסף – כתב אישום נגד שוהה בלתי חוקי מהשבעה ברעות שבמודיעין אל השיר: המילים שנכתבו לזכר אופיר ברקוביץ׳ ז״ל קיבלו לחן רחוב בשכונת כלניות בבאר שבע נקרא על שמה של סימה נבון ז״ל קרוואן נייד לבני נוער יגיע לשכונות ולמגרשים בגבעת זאב שריפה פרצה במרפסת במלון קיסר באילת – נזק נגרם לחדר האישה שמאחורי התרבות של באר יעקב: הדר חדד בונה בשקט את הבמה של העיר לתושבי רמלה, לוד ובאר יעקב: כנס מיוחד בנושא שינויים ברישום הפלילי והמשטרתי מדאיג: תושב הרשות הפלסטינית חצה את גדר ההפרדה – פרץ לרכב וגנב אותו מלב העיר רחובות בשורה לתושבי באר יעקב: העירייה גוזמת – ואת הסכך לסוכה אפשר לקחת בחינם סוכל ניסיון גניבת רכב: שוטרי קריית מלאכי עצרו במחסום חיזמא שוהה בלתי חוקי אשדוד: צעיר כבן 20 נדקר ברחוב שלמה בן יוסף נעדר בסיכון אותר כשהוא בריא ושלם יהודה אבידן הודיע: הילולת מרן הרב עובדיה יוסף זצ״ל בבנייני האומה בוטלה

שורדי השואה בני העיר קריית גת ביום חוויתי בבסיס חיל האויר בפלמחים

השבוע התקיים סיור מיוחד ומרגש בבסיס פלמחים. אל המקום הגיעה קבוצה גדולה של שורדי שואה, בני העיר קריית גת, זאת במסגרת כיתת ותיקים שורדי שואה המתקיימת במכללה הטכנולוגית של אורט חיל האויר תעופה וחלל.
השבוע התקיים סיור מיוחד ומרגש בבסיס פלמחים. אל המקום הגיעה קבוצה גדולה של שורדי שואה, בני העיר קריית גת, זאת במסגרת כיתת ותיקים שורדי שואה המתקיימת במכללה הטכנולוגית של אורט חיל האויר תעופה וחלל.
אל הסיור התלוו גם שוחרים מבית הספר- את ההתרגשות על פניהם של כלל הנוכחים היה קשה לפספס, מהשורדים, עד לצוות המלווה ועד לחיילים המתוקים המשרתים בבסיס.
במהלכו של הסיור, נחשפו הוותיקים לעשייה הביטחונית והטכנולוגית המתקדמת של חיל האוויר, שמעו סיפורים מרתקים על פיתוחים טכנולוגיים חדשניים וקיבלו מידע על תרומתם של אנשי הבסיס לביטחון המדינה, בעיקר בתקופה האחרונה מאז טבח ה-7 באוקטובר. הסיור כלל ביקור במגוון יחידות מבצעיות וטכנולוגיות, כמו גף טכני 124, טייסת 166 כוכב (כטב״מים), מוסך מסוקים וגף מנועים, שם זכו להכיר מקרוב את העבודה המורכבת והמרשימה שמבוצעת בבסיס.
כל אחד מהמשתתפים קיבל בסיומו של הסיור בקבוק מים ממותג של חיל האוויר וכריך מפנק. בקרב המשתתפים נרשמה התרגשות רבה, בעבור ניצול שואה לפגוש חייל במדים בבסיס בזמן פעילות מבצעית, ובעבור חייל לפגוש ניצול שואה שבזכותו קמה המדינה- מדובר בחוויה בין דורית יוצאת דופן ומרחיבת לבבות.
בסיום הסיור, עם חזרתם של השורדים לכיתתם במכללה, נהנו מארוחת צהריים עשירה, שחתמה את היום המיוחד בצורה נהדרת. תודות לרכזת לינוי יוחנן ולצוות אורט תעופה וחלל ולהדס דוידי, ויקי דינו וצוות אזרחים ותיקים ברווחה על הוצאה לפועל של יום זה.
נאחל לשורדים בריאות איתנה, אריכות ימים ועוד המון המון חוויות מעשירות!

◼️ הצטרפו לחדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית קריית גת

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן