מבזקים
רז קינסטליך: כנראה אותר מקור הריח בראשון לציון הבתים משתקמים, אבל מה יקרה למשפחות? האזהרה של ראש מועצת שער הנגב הורים במזכרת בתיה, שימו לב: ההרשמה לקייטנות חנוכה מסתיימת ביום שישי בוי ג'ורג' הגיע לכותל בירושלים, טמן פתק וחשף את הרגע האישי שריגש אותו מוזיאון בחינם, טיולים והרצאות: מה מחכה לאזרחים הוותיקים באילת בנובמבר? הגיע למסור חבילה ונשדד באיומי סכין: בני זוג מכפר סבא נעצרו בחשד למעורבות בשוד בהרצליה בריכה טיפולית ופיזיותרפיה באילת: המרכז החדש כבר הוקם, אבל מי יוכל לקבל בו טיפול? עוזי שלא היה בשימוש יותר מ – 30 שנה הוחזר לצה״ל: כך תוכלו למסור נשק בלי להזדהות באשקלון, באר שבע, ראשון לציון וירושלים נוסעים באזור התעשייה הישן בנתניה? הכביש ייחסם בשני לילות השבוע בשורה לילדים שאוהבים כדורגל בגבעת שמואל: מגרש חדש הוקם והמגרש הוותיק עבר שדרוג חניות, עצים ובטיחות הילדים: המחלוקת על הנת״צ ברחוב שזר בנתניה מגיעה לנקודת הכרעה ירי ופיצוצים יישמעו באזור חוף זיקים ביומיים הקרובים: צה״ל מרגיע את התושבים בגבעת שמואל פתחו בנק בבית ספר יסודי: הילדים מרוויחים כסף על למידה ועזרה לחברים אחרי הדברה של יותר מ – 10,000 שוחות בנתניה: העירייה חוזרת למוקדים הבעייתיים זקוקים לשירותי הרווחה ביבנה? במשך חמישה ימים לא תהיה קבלת קהל או מענה טלפוני נוסעים בשדרות בן גוריון בנתניה? שלושה שבועות של עבודות ושינויים בתנועה הקורקינט של הילד עלול להיתפס: רחובות מגבירה את האכיפה נגד רכיבה מסוכנת הצל בגני המשחקים ובבתי הספר בערד: העירייה מקדמת טיפול במתקני ההצללה ברחבי העיר כמעט שלושה חודשים של שיבושי תנועה ביבנה: מה צפוי להשתנות ברחוב השרון? שלושה עמודי חשמל נעלמו מהרחוב בגבעתיים: מה השתנה עבור התושבים?

שני הולכי רגל נפצעו בתאונה בנס ציונה

צוותי רפואה של ארגון מגן דוד אדום העניקו טיפול רפואי ראשוני בזירת התאונה

במוקד 101 של מד"א במרחב איילון התקבל דיווח על הולכי רגל שנפגעו מרכב, ברחוב עמק השושנים בנס ציונה.

חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שמיר-אסף הרופא שני פצועים, בהם: גבר בן 87, במצב בינוני עם חבלות בגפיים ובראש, ו-1 במצב קל.

 

◼️  לחדשות נס ציונה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון דוברות מד"א

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן
דילוג לתוכן