מבזקים
ראש השנה בקריית גת ובקריית מלאכי: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בפתח תקווה ובגבעת שמואל: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בנתניה: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בנתיבות: 5 מקומות לצאת אליהם בחג עם הילדים ראש השנה בנס ציונה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה במזכרת בתיה ובקריית עקרון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בשדרות ובעוטף עזה: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה במודיעין מכבים רעות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בלוד וברמלה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בכפר סבא ובראש העין: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בירושלים: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה ביבנה וברחובות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בהרצליה וברמת השרון: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בדימונה, ערד ומצפה רמון: 6 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בגדרה ובגן יבנה: 5 מקומות לצאת אליהם בלי להתרחק ראש השנה בגבעתיים וברמת גן: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבת ים, חולון וראשון לציון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בבאר שבע והנגב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבאר יעקב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה באשקלון: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג

שני ישראלים ביצעו עבור האיראנים משימות איסוף מודיעין בכפר אחים, בו מתגורר שר הביטחון

חקירת השב״כ והמשטרה העלתה כי במהלך שנת 2025, עמד רועי בקשר עם גורמי טרור איראנים וביצע עבורם מספר רב של משימות ביטחוניות שונות, חלקן בצוותא עם חברו אלמוג, תוך שהשניים מבינים כי הם פועלים בהכוונה איראנית וכי יש במעשיהם כדי לפגוע בביטחון המדינה, בשל בצע כסף.

משטרת ישראל ושב״כ עצרו שני ישראלים שביצעו עבור האיראנים משימות איסוף מודיעין ביישוב בו מתגורר שר הביטחון. מתחילת המלחמה סוכלו 20 פרשיות ריגול של ישראלים עבור איראן.

במסגרת פעילות משותפת של שב״כ ויאחב״ל להב 433 במשטרת ישראל, נעצרו בסוף חודש אפריל 2025, רועי מזרחי ואלמוג אטיאס, שניהם בני 24 תושבי נשר, בחשד לביצוע עבירות ביטחוניות לאחר שהוחשדו באיסוף מודיעין בישוב כפר אחים, בו מתגורר שר הביטחון ישראל כ"ץ.

חקירת השב״כ והמשטרה העלתה כי במהלך שנת 2025, עמד רועי בקשר עם גורמי טרור איראנים וביצע עבורם מספר רב של משימות ביטחוניות שונות, חלקן בצוותא עם חברו אלמוג, תוך שהשניים מבינים כי הם פועלים בהכוונה איראנית וכי יש במעשיהם כדי לפגוע בביטחון המדינה, בשל בצע כסף.

בין המשימות הביטחוניות שביצע לבקשת ובהכוונת מפעיליו האיראניים, רועי רכש טלפון סלולרי חדש והתקין עליו אפליקציה ייעודית לטובת השיח עם מפעילו. בהמשך, התבקש על ידי מפעיליו להעביר תיק הטמון באדמה מנקודה אחת לנקודה נוספת ובו, להבנתו, מטען חבלה. רועי ביצע את העברת התיק בהתאם להנחיית מפעיליו.

בימים הקרובים צפויה פרקליטות מחוז מרכז להגיש כתב אישום חמור נגד השניים.

גורם ביטחוני: מקרה זה מצטרף לשורת מקרים מהתקופה האחרונה המלמדים על מאמצים חוזרים ונשנים של גורמי טרור ומודיעין עוינים לגייס אזרחים ישראלים לטובת ביצוע משימות שנועדו לפגוע בביטחון מדינת ישראל ותושביה.

שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל שבים ומזהירים את אזרחי ותושבי ישראל מפני קיום קשר עם גורמים זרים וביצוע משימות עבורם.

פעולות אלו מהוות עבירות חמורות על החוק ומסכנות את ביטחון המדינה. כלל גופי הביטחון וגורמי האכיפה יפעלו למצות את הדין בחומרה מול כל המעורבים בפעילות מעין זו.

◼️ הצטרפו לחדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: לע"מ-ארכיון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן