מבזקים
האחד בהנדסה קרבית, השני ברבנות הצבאית: שני החברים מדימונה שנלחמו גם על העסק שלהם יותר מ – 300 ימי מילואים: אשת השיווק מגני תקווה שנאלצה לבנות מחדש את העסק שלה שני אחים, יותר מ – 800 ימי מילואים ותלמידים שהתגייסו לעזור: הסיפור מאחורי הבייקרי בגן יבנה ממפקדת בה"ד 11 לסטודיו לקרמיקה בגדרה: האישה שמאחורי 710 הכלניות כמעט 400 ימי מילואים, חנות אחת ואלפי עלים ירוקים: הסיפור של איל מגבעתיים גבעת שמואל: מאחורי מגשי האירוח המוקפדים עומדת גם משפחת מילואים יותר מ – 400 ימי מילואים, ועכשיו תורנו: הירקן מבת ים שמאמין בכחול לבן באר שבע: 300 ימי מילואים, שני אחים והחנות שאבא השאיר להם מבאר יעקב ללבנון ובחזרה: אבא במילואים כתב ספר ילדים מתוך געגוע לילדיו מפקדת פלוגה במילואים, קונדיטורית באזרחות: הסיפור המתוק של טוהר מאשקלון מאשדוד לאבו דאבי: הרופא במילואים והחובשים שמאחורי פיתוח רפואי ישראלי הוא תכנן לפתוח מתחם נופש באילת, ואז פרצה המלחמה: הסיפור של שמעון אמיר קריית גת חוגגת את חג הסיגד: אסתר רדא, אלמז מנגיסטו וכניסה חופשית שלושה שותפים, 1,200 ימי מילואים ומטבח אחד באור יהודה: הסיפור שמאחורי אטיליו ממחסן קטן באופקים לחנות אונליין, ובדרך גם מילואים: הסיפור שמאחורי ״רותן״ תאונת דרכים בכביש 35 סמוך לברכיה: חמישה פצועים פונו לברזילי אזהרת משרד הבריאות: אל תאכלו את האגוזים, הפיצוחים והפירות היבשים האלה הולך רגל ורוכב אופנוע נפצעו קשה בתאונה בצומת רכבת ראש העין צפון שני פצועים קל בתאונה ברחוב ז׳בוטינסקי בקריית מלאכי אסון במתחם הבורסה ברמת גן: פועל בן 30 נהרג בקריסת מנוף ממשאית

אילנית לוי-שדה: "ככל שלא נישמע להוראות ככה יחריפו אותם וגם ככה המצב כבר מבהיל"

המנחה, הדוגמנית והשחקנית, אילנית לוי-שדה, תושבת רחובות, שיתפה בפוסט מרגש בחשבון האינסטגרם שלה, אודות רחשי ליבה. "מצאתי את עצמי בורחת מהחדשות ומגוללת תמונות בטלפון מחופשות משפחתיות, שזופות, מחויכות ומהנות במיוחד, מה שנראה רחוק שנות אור עכשיו. כמו רובנו אני כל היום מול החדשות שומעת את כל הנתונים, הדעות, החולים, תרחישי האימה למימדי המגיפה ותרחישי אימה אפילו מפחידים יותר למצבנו הכלכלי באסון הזה.

"המצוקה אצל גיבורי הרפואה, שהם הלוחמים בחזית, במלחמה הזאת. האתרים שקורסים, הרחובות הריקים והעצובים, העסקים הנעולים (שמי יודע אם יצליחו להתאושש) מעל 50 אלף איש מצאו את עצמם פתאום ללא עבודה, בעצם רוב המדינה כבר ללא פרנסה וזאת רק ההתחלה. תחושת הלא נודע והחוסר אונים מקריפה!! אין את מי ולמה להאשים, לא חווינו משבר כזה מעולם, לפחות לא במאה הזאת! כך אומרים רוב המומחים. ההשלכות של הטירוף הזה ילכו איתנו עוד הרבה שנים, העולם יראה אחרת, ביום שאחרי הקורונה.

"גם אם אתם אומרים הם כולם מגזימים, מכניסים בנו בהלה, זה באג 2000 מס׳ 2, תקחו את הסיכון הזה שכולם צודקים!! לא!
מה ביקשו מאיתנו- להיות בבית! ככל שלא נישמע להוראות ככה יחריפו אותם וגם ככה המצב כבר מבהיל.

"אנחנו ידועים כעם שיודע להתאחד בזמנים הכי קשים וכוחנו במשברים הוא אחדותנו אז בואו לא נהרוס את המוניטין הזה.
צחוק הגורל שלהיות יחד עכשיו משמע ריחוק חברתי, בידוד, הסולידריות משמעותה כרגע סגפנות. ביתי הוא מבצרי- עכשיו יותר מתמיד.

"תהיו עם המשפחה, תדברו, תשחקו משחקי ילדות, תעשו שיחות נפש עם הילדים, תבהו יחד במסכים, תפתרו אישיוז׳ שגררתם בגלגל החיים, תעשו חשבון נפש, מי שבא לו גם מול הבורא (ממליצה בחום), תתקשרו פעמיים ביום לאמא, ותנסו לאהוב אבל מרחוק, תנקו לפסח ממש יסודי, אבל בבקשה תהיו אחראים, על עצמכם, על ילדכם, על הוריכם ואל תצאו מהבית סתם!
כולנו באותה סירה, בואו נשתף פעולה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן