מבזקים
הזדמנויות תעסוקה בשרון: עיריית רמת השרון מפרסמת 18 מכרזי כוח אדם חדשים תאונה ברחוב הרצל באשדוד: רוכב קורקינט חשמלי בן 20 נפצע באורח בינוני מוות מיותר: אשה נהרגה בכביש 4, צעיר נהרג בכביש 77 עגלת קפה חדשה נפתחה באשקלון: הסיפור המרגש שמאחורי "בעגלא" אירוע חריג ברחובות נס בתחנת הרכבת בתל אביב: בן 85 התמוטט, עבר החייאה ושב להכרה מלאה רוכב אופנוע החליק ברחוב בני ברית באשדוד והובהל במצב בינוני אל בית החולים אסותא מהמטבח הגיאורגי: מתכון מטורף לסלט חצילים ואגוזים של שף קונדיטור רוני בר-און לראשונה בישראל: "פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו" מגיע לגן הבוטני בירושלים טראמפ שוחח עם נתניהו על מזכר ההבנות המתגבש עם איראן – "מוג׳תבא חמינאי אישר את העסקה; נחתום בקרוב" תאונה עצמית בנתיבות: שני נערים נפצעו כשרכבו על אופניהם תאונה קשה בכביש 1: שישה נפגעים, בהם שני ילדים, פונו לבית החולים פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה

הבוקר נודע: חולה קורונה נוסף בקרית גת – למרות זאת: התושבים ממשיכים לשחק בפארקים

"כנראה שזה קרה ביום חמישי ט אדר כשהוא קיבל את הסידור של הרבי בעמדו ליד החתן שכבר נתפרסם לפני כמה ימים שיש לו את הנגיף – אבל אז כמובן מי חלם.", כך ציין, המצפה לבשו"ט יעקב יוסף קופרמן מקרית גת. בכך עולה מניין הנדבקים המאומתים עליהם ידוע בקריית גת ל-2, זאת לאחר שאתמול תושבי כרמית גת נדהמו כי חולת קורונה נמצאת ביניהם, ופונתה מבית הוריה.

בפוסט שפורסם בשמו, צוין: "בני לא הרגיש כ"כ טוב ביום ראשון יב אדר כשהוא יצא מניו יורק ולכן כשעצר במוסקבה לכמה שעות הוא התקשר אלי בעניין (והוא נזהר לא לטבול במוסקבה) ומיד פניתי למד"א מה צריך לעשות איתו כשהוא מגיע ארצה? והמענה היה שכעת אין שום הגבלות והוראות לגבי מי שמגיע מנ.י או מוסקבה וכמה שלא טענתי שאולי בכל זאת צריך שיבדקוהו כשהוא מגיע לא עזר לי "אין שום דבר מיוחד שנוגע אליו פשוט תיסע איתו הביתה במצב כזה פשוט צריך ללכת לרופא המשפחה וזהו".

"ולאחרי שהוא נחת בארץ וכבר הרגיש הרבה יותר טוב הלכנו לכמה מקומות כדי לחפש מניין למעריב וקריאת המגילה אבל למחרת בבוקר של פורים כשהוא שוב לא הרגיש כ"כ טוב הוחלט שהוא ייכנס מעצמו לבידוד בחדר בבית והתקשרנו למד"א על כך אז הם אמרו שנמתין שיבואו לבדקו וככה המתנו והמתנו עד שביום חמישי בבוקר טז אדר כשזוגתי ראתה שהם לא באים- על אף שניסינו לפעול בכמה דרכים שיגיעו- היא פנתה למשרד הבריאות והסבירה שכבר יומיים שהוא מרגיש טוב והנציגה ענתה שאם כן הרי שהוא יכול לצאת מהבידוד! ושנעדכן את מד"א וכך עשינו".

במוצ"ש האחרון כששוב חש בחולשה, הזמנו תור לרופא משפחה בקופת חולים וביום ראשון בבוקר הרופא ציווה עליו לחזור לבידוד
ובאו ולקחו דגימה והערב נודע כנ"ל שאכן יש לו את זה אז לסיכום הוא ביקר כמה דקות בליל פורים בבית הכנסת המרכזי דקרעטשינעף לקראת סיום המגילה ובבית חב"ד רובע הבנים בקריאה שהייתה בתשע בערב ובמעריב שלאח"ז ובחמישי בבוקר במקווה יחזקאל שליד הישיבה בשעה 12 לערך וכן ביום ששי בבוקר בשעה 9 לערך ובשבת בבוקר בשעה 10 לערך ובבית הכנסת חסדי שי בתפילה של ליל שבת ושבת בבוקר צר לנו מאד כמובן על כל מי שיצטרך להיכנס כעת לבידוד… אבל זהו כל השתלשלות הדברים מתחילתם".

ועם זאת, תושבים מדווחים כי למרות ההתראות, רבים ממשיכים להגיע אל גני השעשועים ולא נשמעים להנחיות משרד הבריאות. לא חבל?

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן