חולה קורונה דווח לפני שעה קלה בקרית גת. מבדיקה עולה שהתושב עובד באינטל, והוא נבדק על ידי צוות מד״א שזיהה את התסמינים ואכן אישרו שמדובר בחולה קורונה. משרד הבריאות יפרסם בהמשך את המסלול של התושב.
מאינטל נמסר בתגובה "עובד של אינטל קרית גת נדבק בנגיף הקורונה. הוא חש בטוב, מקבל טיפול רפואי ונמצא בבידוד בביתו. אנו מאחלים לו החלמה מהירה וחזרה לעבודה. הודענו לעובדים אחרים שייתכן שנחשפו לעובד שנדבק על מנת שייכנסו לבידוד. במקביל אנו ממשיכים בניקוי תכוף של המפעל וממשיכים לתת לעובדים את האפשרות לעבוד מן הבית לאלו מהם שיכולים לעבוד מרחוק".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








