מבזקים
עשרות ילדי וילדות מילואימניקים צפו בהצגה "ילדים על מדים" בגבעת שמואל בן 20 נהרג בתאונה קשה בין רכב לאוטובוס סמוך לכפר סבא תושב ת"א נעצר בחשד שפרץ לבית, גנב רכב ונמלט – וטען בחקירה: "שמעתי קולות" רחובות חוגגת אהבה: מחזמר על עפרה חזה, סטנדאפ וסיורים מיוחדים בט"ו באב חשד לפגע וברח: בן 10 נפגע מרכב באשדוד גבעת שמואל: קורס חדש יכשיר תושבים להובלת יוזמות סביבתיות בעיר חולון: 8,000 ילדים עם מוגבלויות הגיעו ליום מיוחד ב"ימית 2000" בת 4 נפצעה במהלך רכיבה על קורקינט בראשל"צ כלב אותר לאחר שתקף עוברי אורח ופצע שני ילדים בת"א רחפן אותר סמוך לקיבוץ ניר עוז נתיבות: חנניה לקה בדום לב בביתו – ופגש את צוות מד"א שהציל את חייו אשדוד: בת 75 נפצעה לאחר שנפגעה מרוכב קורקינט חשמלי מרדף חוצה מחוזות: שני אחים מאשדוד נעצרו בחשד להסעת והעסקת שב"חים המשטרה בהודעה חריגה: עזרו לנו לאתר אם החשודה בחטיפת ילדיה באזור ירושלים יבנה: בני הנוער יעלו על כיסאות גלגלים ויתנסו בכדורסל הפראלימפי מפקד המכללה לביטחון לאומי לשעבר אביעזר יערי הלך לעולמו בגיל 96 תאונה בכביש 471: שבעה כלי רכב התנגשו, בן 30 נפצע בינוני רחובות: רחוב פינס ייסגר לתנועה – אלה השינויים הצפויים מכבי תל אביב וענקית הטכנולוגיה Zoho חתמו על הסכם חסות לשלוש שנים משרד התחבורה בוחן הרחבת שינוע המטענים ברכבת מנמל אשדוד

לראשונה: דיון פתוח לציבור בנושא חיסון הילדים

אחרי אישור ה- FDA: צוות הטיפול במגפות במשרד הבריאות יקיים דיון בנושא מתן חיסוני קורונה לילדים ביום חמישי הקרוב. לראשונה, הדיון יהיה פתוח לציבור, ויכלול התייחסויות ושאלות למומחים. בהודעת משרד הבריאות נכתב כי לאחר המלצת ה-FDA, החליט הצוות לקיים "דיון ציבורי פתוח ולהציג את המידע בנושא ואת מכלול השיקולים לקראת קבלת ההחלטה על המלצתו למנכ"ל משרד הבריאות".

 

עוד נכתב בהודעה על הדיון כי ייבחרו כ-20 דוברים שישלחו התייחסויות להציג את עמדתם בפני הצוות, ולכל דובר יוקצו שלוש דקות, בדומה לשימועי ה-FDA. בצל גל האיומים שספגו בכירי משרד הבריאות בימים האחרונים, נכתב בהודעה, כי  "לא יתאפשר שיח שישמיץ באופן אישי או קבוצתי את חברי הצט"מ או את עובדי משרד הבריאות. לא תתאפשר אלימות מילולית מכל סוג שהיא במהלך הדיון".

הוועדה מאפשרת להגיש התייחסויות לדיון בשני מסלולים – להגיש בקשה להשמעת העמדה בדיון עצמו, או להעלות שאלות אליהן יתייחסו המומחים בדיון. כדי להגיש בקשה להשמעת העמדה יש להעלות בקשה בקישור  עד ליום שלישי ב-9:00. כדי להעלות שאלה להתייחסות המומחים בדיון, יש להגיש בקשה בקישור עד ליום שלישי בשעה 16:00.

הוועדה המייעצת של ה-FDA המליצה השבוע לחסן ילדים בגיל 11-5 בחיסון לקורונה של חברת פייזר. בתום דיון בהשתתפות 18 מומחים, ההצבעה עברה ברוב של 17 תומכים ונמנע אחד – ללא מתנגדים. כעת ההחלטה בנוגע להענקת אישור לשימוש חירום בחיסון נתונה בידי ה-FDA, ולאחר מכן במרכז לבקרת מחלות ומניעת (CDC) – שיחליט כיצד לחלק את החיסונים בקבוצת הגיל הזאת.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן