מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

עיריית רחובות מסרבת לשחרר לתושבת באר יעקב צילומים מהעיר – ללא צו בית משפט

תושבת באר יעקב מבקשת מבית המשפט צו לחייב את עיריית רחובות להעביר לידיה תיעוד מצלמות אבטחה מתאונת דרכים שאירעה ב-27 באפריל 2025 ברחובות

תושבת באר יעקב מבקשת מבית המשפט צו לחייב את עיריית רחובות להעביר לידיה תיעוד מצלמות אבטחה מתאונת דרכים שאירעה ב-27 באפריל 2025 ברחובות. לטענתה, הצילומים חיוניים להוכחת גרסתה בנוגע לנסיבות התאונה, אך העירייה סירבה להעבירם ללא צו בית משפט.

ב-27 באפריל 2025, בין השעות 09:00 ל-10:00, אירעה תאונת דרכים בצומת הרחובות מדע, דרך מאיר וייסגל ופרופ' חיים פקריס ברחובות. המבקשת, טוענת כי רכבה נפגע בתאונה וכי קיימת מחלוקת עובדתית עם בעל הרכב הפוגע בנוגע לנסיבות האירוע.

על פי גרסתה, מצלמות האבטחה המוצבות בצומת מתעדות את המתרחש, ולכן פנתה לעיריית רחובות בבקשה לקבל את הצילומים. עם זאת, בתשובה רשמית מצד העירייה, נאמר לה כי לא תוכל לקבל את הצילומים ללא צו בית משפט מתאים. "יש להמציא צו מבית משפט על מנת להוריד צילומים. לחלופין, במידה והמשטרה מעוניינת, באפשרותם לדרוש את הצילומים באמצעות צו. האישור משטרה אינו מספיק."

את הדברים מסרה ויקי שרעבי, מנהלת מחלקת פניות הציבור בעיריית רחובות.

בשל סירובה של עיריית רחובות להעביר את הצילומים, פנתה התושבת לבית משפט השלום ברחובות בבקשה למתן צו. לדבריה, תיעוד הווידאו חיוני להוכחת גרסתה, וכי ללא הצילומים לא תוכל להוכיח את צדקתה באירוע."המצלמות במקום מתעדות את כל מה שקורה בצומת. אני בטוחה שהן יוכיחו את מה שקרה באותו רגע. בלי זה, אני לא יכולה להוכיח את הצד שלי."

דיון בנושא נקבע לתאריך קרוב בבית משפט השלום ברחובות, שם ייבחנו טענות שני הצדדים. השופט צפוי להכריע האם העירייה תחויב למסור את תיעוד הצילומים למבקשת.

המבקשת הביעה תקווה כי ההחלטה תתקבל לטובתה ותאפשר לה להוכיח את גרסתה בנוגע לתאונה, במטרה לפתור את המחלוקת מול הנהג הפוגע.

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מתוך צו בית המשפט | ארכיון

דילוג לתוכן