מבזקים
ילדה בת 5 נעקצה על ידי עקרב והובהלה מערד לסורוקה; מצבה בינוני זמני הדלקת נרות – כניסת השבת ויציאת השבת; פרשת השבוע: עקב רכב הוצת באילת, הרקע פלילי; תושב העיר, בן 20, נעצר דקירות ברחוב שיבת ציון בתל אביב צה"ל חיסל שני מחבלים מחמאס שפעלו לקידום מתווי טרור נגד כוחותינו אזור התעשייה באר טוביה: שלושה פצועים הובהלו לקפלן מזירת תאונה דגלי פרו התנופפו לצד דגלי ישראל ברמלה; ראש העיר: "חגיגה של זהות, של זיכרונות ושל קהילה שמצאה כאן בית" עוד חיסול מוצלח לצה"ל: מפקד מרחב מחנות המרכז בארגון הטרור כתאאב אלמג׳אהדין מאבטחים נדקרו במועדון לילה בתל אביב – המשטרה עצרה שני חשודים, תושבי אשדוד ולוד בשנות העשרים רכב התהפך בראשון לציון; אשה בת 50 וגבר בן 70 טופלו בזירה טבעת שנתקעה באצבעה של תושבת באר טוביה חולצה על ידי מתנדב ידידים רגע לפני שהמבצעים מסתיימים: עשרות הנחות מחכות לכם בקניון עזריאלי רמלה תאונה קטלנית בכביש 90: בן 20 נהרג בהתנגשות עם אוטובוס סמוך למסוף אלנבי אשדוד: בן 52 התמוטט בביתו – ולאחר החייאה ממושכת ליבו שב לפעום יבנה נפרדת מהחברה למתנ"סים: העירייה יוצאת לדרך חדשה בניהול הקהילה והתרבות אשדוד סוגרת את החופש ב – 10 שקלים: יותר מ – 50 אירועים בשלושה שבועות חולון עושה סדר: תומכות החינוך ומלווי ההסעות יקבלו מעמד זהה לעובדי העירייה חשוד מרמת גן נעצר לאחר שניפץ את דלת משרדי חדשות 12 והותיר מכתב איומים עוטף עזה חוזר לשגרה? צה"ל משחרר את כיתות הכוננות ברוב היישובים הסמוכים לגבול חשד לרצח בנגב: גבר מת מפצעיו, המשטרה מחפשת אחר היורים

ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון קיבל את החיסון השני: "אין לי ספק שזו הדרך לחזור לשגרה"

מאוחדת פתחה את מתחם החיסונים הענק במתנ"ס ד' – מאות קיבלו את המנה השנייה, בהם ראש מועצת גן יבנה – דרור אהרון. מהיום: יורחב מבצע החיסונים בהתאם להנחיות משרד הבריאות. המשמעות היא שבני 50+ וצוותי רפואה יוכלו להתחסן.
שלושה שבועות לאחר שקיבלו את מנת החיסון הראשונה, הגיעו מאות מבוטחי מאוחדת לקבל את המנה השנייה של החיסון, במתחם הענק שהוקם במתנ"ס ד' באשדוד.

בין המתחסנים שקיבלו את המנה השנייה: מנהל מחוז דרום במאוחדת – דני מושיוב שאיחל לצוותים הרפואיים הצלחה בחלקו השני של המבצע הלאומי וראש מועצת גן יבנה – דרור אהרון. לאחר החיסון, מסרו כי הם חשים בטוב.

מנהל מחוז דרום במאוחדת, דני מושיוב: "היום עשינו צעד נוסף ומשמעותי במלחמה נגד נגיף הקורונה. אני מאמין בכך, שככל שנחסן יותר מבוטחים – ננצח בסופו של דבר את הנגיף. לפני מספר שעות פתחנו מתחמי חיסונים גדולים בכל רחבי המחוז והתחלנו לחסן מטופלים שקיבלו לפני שלושה שבועות את המנה הראשונה. החל ממחר מאוחדת מרחיבה את מבצע החיסונים בהתאם להנחיות משרד הבריאות ונחסן גם בני 50+ וכן את צוותי החינוך וההוראה של משרד החינוך".

ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון: "שמחתי להגיע לקופת חולים מאוחדת לקבלת החיסון השני. אין לי ספק שזו הדרך לחזור לשגרה. חייבים להשלים את חיסון כלל האוכלוסייה למען העתיד, למען החינוך  והכלכלה – זו הדרך להתמודד עם הקורונה".

עוד יצוין כי על מבצע החיסונים באשדוד אמונה מנהלת המרחב – יוכי מאיר, ולצדה מנהלת הסיעוד המרחבית – קטי דידיק והפרוייקטורית במרחב – חנה אלקבץ. מבוטחי מאוחדת באשדוד מוזמנים לפנות לנציגי מאוחדת במוקד 3785* או במוקד 3833*, לאתר או לאפליקציה ולתאם תור לחיסון הראשון.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן