במועצת גדרה מודיעים כי עוד 4 תושבים דווחו כמאומתים משעות הבוקר. יואל גמיאל: "שמים סוף לשרשרת ההדבקה! מקפידים על עטיית מסיכות ושומרים על מרחק". נכון להבוקר, כ-65 תושבים מדווחים כמאומתים, וכ-326 שוהים בבידוד.
מוקדם יותר הבוקר, מתברר שלראש המועצה, דווח על 4 תושבים מאומתים. גמליאל ציין והזהיר שגדרה עלולה להיחשב כאזור מוגבל במידה וקצב התחלואה ימשיך לעלות. יואל גמליאל: "המשיכו לשמור על ההנחיות – עטו מסיכה ושמרו על מרחק. שימרו על עצמכם, שימרו על בני משפחותיכם, שימרו על משפחת גדרה".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








