מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

טבעירוני: נתניה חוגגת את עונת הפריחה והאהבה עם אירוס הארגמן וטיולי מורשת מיוחדים

עיריית נתניה מציעה חוויות ייחודיות לכל המשפחה עם סיורים מיוחדים בשמורת האירוסים, לצד טיולים מרתקים בעקבות המורשת המקומית

לרגל ט"ו בשבט ויום האהבה (וולנטיין דיי), זהו הזמן המושלם להתחבר ליופי ולרומנטיקה של הטבע עם פריחת האירוסים הסגולים מהנדירים בארץ. עיריית נתניה מציעה חוויות ייחודיות לכל המשפחה עם סיורים מיוחדים בשמורת האירוסים, לצד טיולים מרתקים בעקבות המורשת המקומית

שמורת האירוסים בנתניה היא אחת מהשמורות העירוניות הבודדות בארץ שבהן ניתן למצוא את אירוס הארגמן, פרח בר מרהיב הנמצא בסכנת הכחדה. הפריחה מתקיימת מדי חורף, בעיקר בין החודשים פברואר- מרץ, כאשר השמורה מתמלאת במרבדים סגולים מרהיבים. לצד האירוסים, ניתן למצוא מגוון רחב של צמחייה טבעית, מה שהופך את המקום ליעד מושלם לטיולים רומנטיים ולחובבי טבע.
לרגל עונת הפריחה, עיריית נתניה תקיים סיורים מודרכים ללא תשלום, שיספקו הסבר מעמיק על חשיבות השמורה, פריחתה הייחודית של האירוסים והמאמצים לשימורם.

הסיורים מיועדים לכל המשפחה, ובמהלכם ניתן יהיה להתרשם מהנופים הפתוחים, לשמוע על החשיבות האקולוגית של השמורה, ואפילו ליהנות מפינות קסומות לפיקניק זוגי או משפחתי.
ההשתתפות ללא עלות, אך מותנית בהרשמה מראש באתר, לכל התאריכים והשעות לחצו כאן

בנוסף לסיורי הפריחה, יתקיימו טיולי ניווט חווייתיים לט"ו בשבט, המשלבים טבע, מורשת ואתגר לכל המשפחה:
13.2 ב-16:00- ניווט אתגרי בעקבות המורשת עם שי לכל אחד בסיום המסלול.
14.2 ב-12:00- ניווט משפחתי בשלולית החורף ובאתרי המורשת.
העלות הינה 100 ש"ח למשפחה

לפרטים נוספים אודות הסיורים השונים:
אגף איכות הסביבה – 09-8605828
מוזיאון העיר נתניה – 09-8308851

■ הצטרפו לחדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רן אליהו

דילוג לתוכן