מחר בירושלים: יריד ון ליר חוזר – שיחות, דיבייט ואווירה חורפית על עתיד העיר

ביום חמישי, (15.1.26), חוזר ביריד ון ליר לאווירה חורפית ומרתקת, עם שיחות עומק ודיבייט סביב השאלה: מה יהיה עתידה של ירושלים?

ביום חמישי, (15.1.26), חוזר ביריד ון ליר לאווירה חורפית ומרתקת, עם שיחות עומק ודיבייט סביב השאלה: מה יהיה עתידה של ירושלים?

ירושלמים.ות (בהווה ובעבר), אנשי תרבות, רוח, אקדמיה ופעילים יעלו נושאים אקטואליים על עתיד העיר – העיר שחולקה וחוברה ומהווה מראה של ישראל וזירה לדמיון מחודש. בין המשתתפים: שלום בוגוסלבסקי, ד"ר זהר אלמקייס, ד"ר מריק שטרן, שרון דינור, נחום רוזנברגר ועוד.

היריד יסתיים בדיבייט מרתק: "ירושלים – בעד או נגד?", בהשתתפות ניר חסון, חיה גלבוע, אסף גברון, כרמל צאיג, עליזה חנוביץ', רחלי פרייפלד ודנה פרנק.

בנוסף לשיחות העומק, יפעלו ביריד דוכני ספרים, אמנות, אוכל ומוזיקה, והמבקרים מוזמנים ליהנות מאווירה תרבותית עשירה ומגוונת.

לפרטים נוספים והרשמה


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית ירושלים

דילוג לתוכן