מבזקים
בהנחיית גיל חובב: רמלה מחפשת את מיזמי התיירות הבאים שלה מה ילמדו השנה בבן-גוריון? המסלולים החדשים שנכנסים לתמונה בן 40 נפצע קשה לאחר שנפל מגובה באתר בנייה בבני ברק בן 40 נפצע בתאונה בין שני אופנועים בתל אביב הקשר שהחל בטלגרם: תושב מזרח ירושלים מואשם במגע עם סוכן חוץ בן 17 נפצע בתאונת קורקינט חשמלי בפתח תקווה ברמלה שמעו מקרוב את סיפורי 7 באוקטובר: בת זוגו של הלוחם והפצוע עלו לבמה בדרך למגרש: בני נוער מנתיבות פתחו את התכנית להכשרת עוזרי מאמן בסיור בטרנר שני קטינים נעצרו באשדוד בחשד שהשליכו בקבוקי תבערה לעבר ניידות אשקלון: פועל בן 73 נפצע בינוני לאחר שמשטח כבד נפל עליו במפעל תושב פתח תקווה, מרצה בבר אילן, נאשם בתכנון מתקפת טרור המונית נגד ערבים “לא משאירים אף אחד מאחור”: שקד חבני ז״ל ועוגיות הטחינה שאהבה “תעשו הכול עם חיוך”: רוני אשל ז״ל והכריך של שבת שאהבה “קרן השמש שלנו”: ליבי כהן מגורי ז״ל וסלט העדשים שהפך למנה של כולם “תאמינו בעצמכם ותהיו אופטימיים”: אילן אליהו משה ז"ל והפנקייקים של הבוקר בבית “הוא היה שם בשבילנו תמיד”: אסף שלזינגר ז"ל והקציצות שאהב בשישי "הפרטיטורה של 'קיץ' הייתה בווסט, לצד הרימונים": אורי בר – אור ז"ל ונקניק השוקולד שאהב רשות המסים בנתניה: ביותר מ – 60% מהעסקים שנבדקו נמצאו הכנסות שלא נרשמו ״מי שמפחד לא מאמין״: בן בנימין כהן ז"ל וקציצות הערוק של שישי קריית מלאכי: צעירה נפלה מגובה של כ – 7 מטרים – פונתה במצב בינוני לאסותא אשדוד

משחק לוהט בתחתית: שי מאור מחכה לאקסית

משחק תחתית לוהט מחכה לנו בשישי (13.12), בשעה 13:00, באצטדיון טוטו שביבנה. כאשר יבנה מגיעה למשחק לאחר שהתבזתה מול כפר קאסם (4:0) במחזור האחרון, ותנסה להחזיר לעצמה את החיוך על הפנים מול עירוני אשדוד שיוצאת מעודדת לאחר ניצחון גדול.

קרדיט: מוטי קדוש

המשחק נחשב לפיקנטי מאוד משתי סיבות. מכבי יבנה שממוקמת במקום ה-14 בטבלה עם 8 נקודות, נמצאת רק מקום אחד מתחת לאשדוד שבמקום ה-13 עם 11 נקודות ויוצר סיר לחץ גדול בתחתית. סיבה נוספת היא מבחינת שי מאור, מאמנה של מכבי יבנה, עבורו זה מפגש פיקנטי ורווי אמוציות. מאחר וקבוצתו תפגוש את האקסית שלו עירוני אשדוד שאותה אימן עד לפני כחודש וחצי. המאמן, שעלה ליגה עם עירוני בשנה שעברה ולאחר מכן המשיך איתה בליגה א', ומסביבו נרקמה מערכת יחסים מאוד טובה עם ההנהלה והקהל, עדיין לא הצליח להעמיד קבוצה אטרקטיבית בליגה כפי שצופה ממנו. מה שחרץ את גזר דינו היה הפסד מול אותה כפר קאסם (3:0), וכבר לאחר המשחק החליט לשים את המפתחות מיוזמתו כדי לעזור לעירוני במסע ההיחלצות שלה להישאר בליגה.

מאז, יגאל זריהן לקח את המושכות בניסיון לייצור התחלה חדשה, אך עדיין גמגמה עם 2 תוצאות תיקו והפסד. במחזור האחרון, עירוני צלחה את המשימה כאשר ניצחה את יפו (2:0), וגרמה לקצת אנחת רווחה אצל האוהדים. עבור יבנה זה מבחן חשוב מאוד, מאחר והיא תפגוש מועדון עם קהל גדול, וקבוצה שרוצה לעשות רצף ניצחונות ראשון העונה. יבנה מצידה, לא רוצה להתבזות שוב, במיוחד לא מול קהלה הביתי, ותעשה הכל כדי לקחת את הנקודות כדי לתת לעצמה אוויר לנשימה להמשך הליגה.

קרדיט: מוטי קדוש

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן