מבזקים
מודיעין מכבים רעות נצבעת מחדש: 1,250 מעברי חצייה לקראת פתיחת שנת הלימודים במודיעין מכבים רעות: החזר כספי מהעירייה יעבור מעכשיו דרך טופס מקוון סמוך לירושלים: מיליוני עכבישים כיסו את נחל שורק ב״שמיכת ענק״ "ישימו לך מטען בתוך הרכב": כך הפכה התחרות על מכירת מזון לעובדים זרים בעוטף עזה לפרשת סחיטה 146 דירות חדשות מתחילות להתאכלס בנאות הדרים בבאר שבע חשודים עוררו את תשומת לב השוטרים בחוף אשדוד – ואז נמצא הטלפון שנגנב מרכב בטיילת 300 דירות להשכרה בירושלים אושרו – מגדל בן 25 קומות בוטל ובמקומו יוקם פארק יוזמים גם בגיל השלישי: קורס יזמות חדש לאזרחים ותיקים באשקלון בחינם בעקבות ירי לעבר מאפייה ברהט: המשטרה סגרה שני עסקים המעורבים בסכסוך משפחות מהשדה למטבח: חניכי כפר הנוער עיינות משיקים שמני כתית וקמחים מיוחדים בעבודת יד רבה הראשי של תל אביב יפו הושבע בבית הנשיא כחבר מועצת הרבנות הראשית לראשונה בישראל: תחנת אוטובוס בחולון תצנן את הנוסעים שמחכים בחום אחרי שבוע של חיפושים: ישראלי בן 66 אותר ללא רוח חיים בצד הדרך בפינלנד פרטים חדשים על הקטטה בסביון: האירוע התרחש סמוך לביתו של ראש ארגון הפשע יוסי מוסלי חיזוק חדש למכבי תל אביב: שיין האנטר עלה לישראל כעולה חדש ונדליזם בכנסייה ביפו: פסלים וצלבים נופצו – חשוד נעצר טרגדיה באור יהודה אבל באשדוד: דניאל הלך לעולמו בגיל 31 – הלן גלבר נפרדת: "איבדתי היום אדם יקר" הקלה בחום, גשם מקומי ואזהרה אדומה: כך ייראה מזג האוויר היום בישראל היום זה קורה: כ־140 אלף מתפקדי הליכוד יכריעו מי יישאר בחוץ – הקרב על הרשימה לכנסת בשיאו

לראשונה באילת מתחם מגורים להשכרה ארוכת טווח; מאיר יצחק הלוי: "פתרון מצוין להתמודדות עם משבר הדיור"

תכנית ראשונה להקמת מתחם הכולל 140 דירות להשכרה ארוכת טווח (15 שנים לפחות), הופקדה בוועדה המקומית אילת. מדובר בתוכנית שמקדמת חברת "דירה להשכיר" ברובע 11 בשכונת השחמון.

על פי התוכנית יוסב מתחם מגורים הכולל 71 יחידות דיור צמודי קרקע דו קומתי טורי, למתחם בניה רוויה הכולל 140 דירות במבנים בני 3-5 קומות הכוללות דירות בגדלים שונים.  20% מהדירות תהיינה דירות קטנות בשטח של עד 80 מ"ר. מתחם זה הוא הפרויקט הראשון של חברת "דירה להשכיר" באילת. המכרז צפוי להתפרסם ברבעון האחרון של השנה הנוכחית.

מאיר יצחק הלוי ראש עיריית אילת: ״אנו שמחים להרחיב את המענים למתן פתרונות דיור לתושבים במיוחד לזוגות צעירים. תחום ההשכרה, נזנח בשנים האחרונות ואני מוצא, שזה פתרון מצוין להתמודדות עם משבר הדיור בישראל. תנופת הבינוי באילת מלמדת על האמון של היזמים והמשקיעים בה גם בצל המשבר עמו אנו מתמודדים וזה ללא ספק מחמם את הלב".

אסף אריכא מהנדס עיריית אילת: ״כחלק מתנופת הפיתוח בעיר אילת, אנו במינהל הנדסה עושים מאמצים רבים לקדם במהירות תכניות משמעותיות לעיר. אחת מהן היא התוכנית להקמת מתחם הדיור להשכרה. אנו מבינים את הצורך של הציבור בפתרונות השכרה לטווח ארוך ומעודדים זאת״.

רובע 11 הוא הרובע המערבי ביותר בשכונת שחמון באילת והוא יכלול עם סיום הבניה 1,141 יחידות דיור. במקביל לפיתוח רובע 11 גם עבודות הפיתוח של רובע 2  בשכונה נמצאות בעיצומן. שכונת שחמון שבנייתה החלה בשנות ה-90, עתידה לכלול כ- 9,000 בתי אב לכשתושלם בניית שני הרובעים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת

לחצו כאן
דילוג לתוכן