מבזקים
אשקלון: פועל בן 73 נפצע בינוני לאחר שמשטח כבד נפל עליו במפעל תושב פתח תקווה, מרצה בבר אילן, נאשם בתכנון מתקפת טרור המונית נגד ערבים “לא משאירים אף אחד מאחור”: שקד חבני ז״ל ועוגיות הטחינה שאהבה “תעשו הכול עם חיוך”: רוני אשל ז״ל והכריך של שבת שאהבה “קרן השמש שלנו”: ליבי כהן מגורי ז״ל וסלט העדשים שהפך למנה של כולם “תאמינו בעצמכם ותהיו אופטימיים”: אילן אליהו משה ז"ל והפנקייקים של הבוקר בבית “הוא היה שם בשבילנו תמיד”: אסף שלזינגר ז"ל והקציצות שאהב בשישי "הפרטיטורה של 'קיץ' הייתה בווסט, לצד הרימונים": אורי בר – אור ז"ל ונקניק השוקולד שאהב רשות המסים בנתניה: ביותר מ – 60% מהעסקים שנבדקו נמצאו הכנסות שלא נרשמו ״מי שמפחד לא מאמין״: בן בנימין כהן ז"ל וקציצות הערוק של שישי קריית מלאכי: צעירה נפלה מגובה של כ – 7 מטרים – פונתה במצב בינוני לאסותא אשדוד תנועת הרכבות בין תל אביב ההגנה ללוד הופסקה זמנית בעקבות חפץ חשוד 06:29 בבסיס זיקים: פורום המטכ״ל עמד דקת דומייה לזכר קורבנות 7 באוקטובר הנגב: כ־14 ק״ג חשיש נתפסו ברכב סמוך לצומת שוקת – תושב לקייה נעצר אילי גורליצקי הלך לעולמו בגיל 91: ״הותיר חותם עמוק על התרבות הישראלית״ ״מי ידע שכדי לחיות לא מספיק לב אחד״: בר זהר ז"ל ופסטת הרוזה שאהבה רמלה: הולכת רגל כבת 30 נפגעה מרכב בצומת הקרח – מצבה קשה 150 זמרים ונגנים, שתי אופרות בערב אחד: הפקת הענק מגיעה לירושלים, פתח תקווה וראשון לציון כפר סבא: פעוט בן 11 חודשים הובא למאיר עם חבלה – 3 סייעות נעצרו בחשד להתעללות ניצל מהתופת בעוטף ואיבד את בנו בן ה – 17: איציק רוזנברג מצא במוזיקה דרך להמשיך לחיות

ביקור מנהלת המחוז בלוד: "באתי לחזק ויצאתי מחוזקת"

מנהלת המחוז ורדה אופיר, בחרה לבקר בשני בתי ספר בעיר לוד, במטרה להקשיב לרחשי ליבם של צוות המורים והתלמידים וכמובן לחזק ולהביע תמיכה באופן התמודדתם עם המצב.

הביקור נפתח בביה"ס היסודי הערבי אלזהרא, בו קיבלו את פניה בברכה צמד תלמידי השכבה הצעירה, שהעניקו לה שי מקסים בדמות ינשוף שהוא כידוע סמלו של משרד החינוך. לאחר סיור קצר בבית הספר המטופח והאקולוגי וקבלת הסברים ממנהלת ביה"ס, שירין מחארב, על שיתוף הפעולה בין הקהילה לבית הספר, שסייעה לצמיחתו והצלחתו. נערך שיח עם נציגים מהצוות, במהלכו נחשפה מנהלת המחוז לחששותיהם ולדרכי ההתמודדות בהן בחרו, על מנת להתמודד עם המצב ועם תחושותיהם של הילדים, והפרקטיקות בהן פעלו ופועלים על מנת להחזיר לילדים את תחושת המוגנות והשגרה הבית ספרית.

בהמשך הביקור התארחו מנהלת המחוז והמפקחות האחראיות ב"קריה למנהיגות ולמדעים ע"ש זייל" אף היא בעיר לוד. במפגש מרגש בניצוחה של מנהלת בית הספר אפרת שלום, שמעה מנהלת המחוז גם על תחושות הצוות והתלמידים, ריגשה במיוחד תלמידה אשר סיפרה על פרויקט "בין עולמות" המפגיש בין תלמידים יהודים וערבים, וחלקה איתנו את חרדתה הגדולה שגילתה שהנערה שנהרגה בפגיעת טיל ישיר בביתה הייתה לא אחרת מחברתה לקבוצה נדין עווד ז"ל.

עוד סיפרו חברי הצוות על ההתמודדות האישית עם חששותיהם כתושבי לוד ועל הכח שהם שאבו מתחושת האחריות הרבה בעמידה לצד תלמידיהם, על מנת להעניק להם אי של שקט ובטחון, גם שכל העולם מסביבם גועש ורועש.

את המפגש סיימה יו"ר מועצת התלמידים שחלקה את חוויותיה בפעילות החשובה שיזמו חברי מועצת התלמידים במתן סיוע של אוזן קשבת וחיבוק וירטואלי לחבריהם התלמידים הערבים והיהודים, פעילות שעוררה התפעלות רבה ממנהלת המחוז והמפקחות גם יחד, אכן הנחלת מנהיגות היא מעבר לסיסמא בתיכון זייל! בסוף היום סיכמה ורדה אופיר את הביקור : "באתי לחזק – ויצאתי מחוזקת"

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן