באירוע הרמת כוסית לרגל חג הפסח שנערך בבית המתנדב של ארגון ידידים באילת, שנערך במעמד ראש העיר אלי לנקרי, השתתפו סגנית ראש העיר הגב' בטי סימלמיץ, המשנה לראש העיר סטס דינקין, מנכ"ל ידידים ישראל אלמסי, הרב שלומי ויצמן שליט"א רב קהילת חזון עובדיה אילת, מפקדי כיבוי אש, רננה עמר – אגף להתנדבות בעיריית אילת, מתנדבים ואורחים נוספים.
ראש העיר אלי לנקרי מסר את תודתו למתנדבים שעושים ימים ולילות למען תושבי העיר ואיחל להם חג שמח.

המשנה לראש העיר סטס דינקין סיפר שהוא מלווה את הארגון עוד מיומו הראשון באילת בשנת 2018 ועד היום. "אין גאה ממני על שיתופי הפעולה שמתקיימים בין העירייה לארגון".
מנכ"ל ידידים, ישראל אלמסי הזכיר לכלל המשתתפים ש"היום חל יום הולדתו של מתנדב ידידים בר קופרשטיין החטוף בשבי החמאס", וביקש לשלוח לו כוחות מרחוק. בהמשך בירך את מתנדבי סניף אילת בשגשוג, פריחה והצלחה בחג האביב ובשאר ימות השנה.

רגע מיוחד באירוע נרשם עם הענקת ערכות פתיחה ייחודיות של ידידים לנציגי כבאות והצלה אילת, לטובת הצלת חיים באירועים של ילדים שננעלים ברכב. נציגי כב"ה שקיבלו את הערכות – רועי לוי ועידן חמיאס אמרו: "אנו שמחים על שיתוף הפעולה וקבלת הערכות ובתקווה שלא נצטרך להשתמש בהן", אמרו הנציגים.
מתנדבי הארגון נהנו מכיבוד עשיר ומגוון בחסות האגף להתנדבות בעיריית אילת, ובנוסף קיבלו שי יוקרתי לרכב, תרומת חברת ניקול וארגון ידידים, וכמובן אפודי בטיחות למתנדבים המצטיינים.
בסיום האירוע נשא דברים נתי טויטו, מנהל מרחב אילת והערבה שעודד את המתנדבים על כל פועלם וביחד עם המשתתפים התפללו להשבת החטופים והחיילים במהרה.
◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








