זר לכל חלל: כמידי שנה, הציבה עיריית אשקלון הבוקר (רביעי), יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, מאות זרי אבל ונרות נשמה על כל מצבות הנופלים, חללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה, בבתי העלמין בעיר.


לזרי האבל ונרות הנשמה צורפו מכתבים שכתבו לנופלים תלמידי בית הספר מקיף ה׳ דרכא בעיר. כמו כן, בכניסה לבתי העלמין מחולקים זרים למשפחות השכולות בשיתוף פעולה של העירייה, הנוער העובד והלומד ומועצת הנוער העירונית.
בשעה זו מתקיים טקס זיכרון בבית העלמין הצפוני ובשעה 11:00 יתקיים טקס הזיכרון בבית העלמין בגבעת ציון. בשעה 13:00 יתקיים בבית יד לבנים הטקס המרכזי לזכרם של נפגעי פעולות האיבה. לאורך כל היום יתקיימו בסמוך לאנדרטת הנופלים ברחבה משמרות כבוד על ידי תנועות הנוער וארגוני הנוער.
◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








