מבזקים
באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה נערכים בשגרה, מוכנים בחירום: כ-15 מקלטים ציבוריים שודרגו באופקים למען ביטחון התושבים מאולם הישיבות לשטח: בכירי אינטל קריית גת בנו ספסלים נגישים לתושבי העיר נהגים שימו לב: עבודות לילה בכביש 41 בין ניר גלים לבני ברית מתלמידים ליזמים: בני הנוער מבת ים פיתחו אפליקציות, נאבקו בגזענות וזכו בתחרות עירונית מהפכת ה-AI בבתי הספר: כל תלמיד בחטיבת הביניים יקבל מורה פרטי לאנגלית באר שבע על מפת המתמטיקה: שני תלמידים זכו במקום הראשון הארצי ראש העין מצדיעה למשפחות המילואים: היכל התרבות הואר בירוק אופקים מצדיעה למילואימניקים: העיר האירה בירוק וחיבקה את המשפחות אשקלון חוגגת את שבוע הספר: יריד, הצגות וספרים במחירים מיוחדים אחרי הדחייה: חגיגות חודש הספר בתל אביב יפו יוצאות לדרך מרדף פרוע ליד נהורה: נהג משדרות ללא רישיון ניגח אופנוע משטרתי ונעצר מ – 240 לחץ דם ל – 42 ק"מ: המהפך המטורף של איש העסקים מרמת גן יצאה במונית מזירת התאונה: כתב אישום נגד תושבת שדרות בעקבות תאונה קטלנית בכביש 232 אשדוד מתכוננת לתרחיש הקשה ביותר: תרגיל פתע דימה פגיעת טיל בין שני מגדלים בני 20 קומות משרד הבריאות מזהיר: תכשירים “טבעיים” להרזיה ולאון גברי הכילו חומרים מסוכנים

כוחות המשטרה טיפלו במספר מוקדים לאחר שחולקו פתקי הצבעה מחוץ לקלפיות

נמשכת הפעילות המבצעית של משטרת ישראל בכל רחבי הארץ, בכדי להבטיח את קיומו התקין של יום הבחירות לכנסת ה-23 של מדינת ישראל.

כוחות משטרה גדולים הפרוסים בשטח, לצד אלפי מאבטחים וסדרנים, ממשיכים להגיב ולתת מענה לכל אירוע שבו יש חשש לפגיעה בטוהר הבחירות, הפרת חוק הבחירות או הפרעה לסדר הציבורי.

מוקדם יותר היום, טיפלו השוטרים במוקדים שונים ברחבי הארץ באירועים נקודתיים של הפרת הסדר הציבורי ובניסיונות לחלק פתקי הצבעה למצביעים מחוץ לקלפיות בכדי שיצביעו עמם.

מ״מ מפכ״ל המשטרה, ניצב מוטי כהן, הגיע הבוקר למחוז הדרומי בעיר באר שבע, סקר את היערכות הכוחות באזור וציין: ״יום בחירות לכנסת מהווה יום חג עבור הדמוקרטיה הישראלית. תפקידכם כשוטרים ביום חשוב ומשמעותי זה, הוא לשמור על ההליך הדמוקרטי התקין וטוהר הבחירות, וכן על הביטחון והסדר הציבורי. מעבר לכל משימות השגרה, מטרת העל שלנו היא לאפשר את חופש ההצבעה של כל אזרחי ישראל ללא הפרעות. עד כה ניכר כי הערכות המשטרה נותנת מענה הולם וראוי לתרחישים השונים. עלינו לזכור כי מדובר ביום שבתון ולתת קשב רב גם למאות אלפי האזרחים שיפקדו את אתרי הבילוי השונים ברחבי הארץ לאורך היום. אני מאחל לכולנו הצלחה בכל המשימות והאתגרים המונחים לפתחנו למען אזרחי ישראל והדמוקרטיה הישראלית״.

משטרת ישראל שבה ומדגישה כי לא תאפשר כל הפרת סדר או ביצוע עבירות על חוק הבחירות, ותפעל לאכיפה ולנקיטת צעדים כנגד ביצוע עבירות אלו. כוחות גדולים של משטרת ישראל, גלויים וסמויים, פועלים בריכוזי הקלפיות ובאזורים הסובבים אותם בכדי לאתר ולפעול כנגד כל פעילות בלתי חוקית, שעלולה לפגוע בטוהר הבחירות ובהליך קיומן התקין.

קרדיט צילום: דוברות המשטרה.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן