מבזקים
שלושה קציני צה"ל נפצעו בקרבות בדרום לבנון, שניים מהם באורח קשה סגירת מעגל מהירה באשדוד: נעצר חשוד בהצתת רכב הלילה בעיר זמני כניסת השבת ויציאת השבת – פרשת שלח לך תושייה ביבנה: פעוטה ננעלה בשגגה ברכב, מתנדב "ידידים" חילץ אותה בשלום תאונת שטח בקריית גת: רוכב טרקטורון נפצע באורח בינוני נתי טויטו, מנהל מרחב אילת והערבה בידידים חילץ כלב שננעל ברכב בכביש 4: "תחושה טובה לקבל את השבת במעשה חסד" תאונה באופקים: ילד בן 3 נפגע מטרקטורון – והובהל לבית החולים סורוקה גאווה אילתית בים הבינלאומי: החוקר והצלם ד"ר תום שלזינגר העפיל לגמר תחרות צילום עולמית תיעוד מרהיב: מפגש בוקר קרוב ומפתיע עם דולפינים מול חופי אשקלון הילד שלכם לא עצלן והילדה שלכם לא חסרת אחריות, יכול להיות שפשוט לא הבינו אותם! אירוע חריג ברחובות: גדר נפלה על קשיש בן 75 ופצעה אותו מזל טוב: חברת מועצת העיר אשדוד, הלן גלבר, חגגה את מסיבת החינה של בתה באר יעקב מזהירה: מבצע אכיפה מוגבר נגד בעלי כלבים שלא מנקים אחריהם – הקנס: 475 ש"ח סיום מוצלח לשבוע המדע והסביבה ברחובות: מאות השתתפו בהפנינג הקיימות בפארק ההדרים רחובות: עשרות אירועי תרבות ויריד ענק בפארק ההדרים בחגיגת הספר העירונית התאונה הקטלנית בניר בנים: במשטרה בודקים חשד לוויכוח בין נהג משאית להולך רגל לפני הפגיעה שני פצועים בתאונת דרכים בכביש 1 ליד מחלף בן גוריון העתיד כבר כאן: חולון נתנה לנוער את המפתחות לעירייה ליום אחד נתיבות חנכה "בית מתנדב" חדש של ארגון ידידים לוד: תינוק ננעל בשגגה ברכב

מה קרה בעקבות מסע ההשמצות נגד צוות 'ארגמן' בנס ציונה?

בתקופה האחרונה, עובר בית הספר ארגמן מסע השמצות ופגיעה אישית בחברי צוות בית הספר. הדברים הגיעו לכדי כך, שפורסם פוסט ברשת חברתית ובו שוטחו טענות חמורות כנגד התנהלות בית הספר וצוותו, תוך פגיעה בצנעת הפרט של תלמידים וחברי צוות. לפיכך, זומנה ישיבה בהשתתפות כלל הגורמים: הרשות המקומית, משרד החינוך, הנהלת בית הספר וועד ההורים המוסדי.

בפגישה שנערכה בזום עדכנה מפקחת בית הספר, ויקי עזיאל את הנוכחים, על הבדיקה היסודית והמקיפה שביצעה על כל הטענות שהוצגו בפוסט, שנשלח גם כמכתב אל הרשות ומשרד החינוך. מבין רשימת הטענות הארוכה נמצאו שתי טענות בלבד, ברמה הדורשת טיפול והתערבות. תהליך הטיפול בשתי טענות אלה כבר נמצא בעיצומו אל מול הנהלת ביה"ס ומלווה על ידי יועצות מטעם משרד החינוך.

ועד ההורים הביע את תמיכתו המלאה במנהלת בית הספר תמר דוד ובצוות בית הספר. חברי ועד ההורים, ציינו, כי חסר להם אלמנט של שיקוף קבוע של העשייה הבית ספרית אל מול ההורים, והובטחו שגם נושא זה יטופל לאלתר. נושא נוסף שעלה בפגישה היה התמודדות עם נושא האלימות ומדרג הטיפול והמענה הניתן בזמן אמת לכל מקרה ומקרה. על כך, הוסבר להורים, כי נבנה תקנון בית ספרי הכולל בתוכו את מדרג מעשה האלימות והתגובה הבית ספרית הנלווית אליו. תקנון זה יועבר להורים.

מנהלת אגף החינוך ריבה קליין ציינה בפגישה את שיתוף הפעולה המבורך הקיים בין ארבעת הגופים: הרשות, משרד החינוך, הנהלת בית הספר וההורים, וציינה כי היא מטפלת בכל פניה הנוגעת לנושא החינוך בעיר, והיא מזמינה כל הורה שמעונין להעלות סוגיה לפנות לאגף החינוך בעיר. דוברת משרד החינוך הסבירה להורים את הסכנה שבכתיבת פוסטים מהסוג הזה, המביאים איתם גם חשש לפגיעה בצנעת הפרט של קטינים וכמובן השחרת שמו של המוסד החינוכי. הדוברת הפנתה את תשומת לב ההורים, לקיומו של אגף פניות הציבור של המחוז אליו ניתן לפנות במייל דרך אתר המחוז ולקבל מענה בצורה דיסקרטית ואפקטיבית.

הפגישה הסתיימה ברוח טובה ומפויסת. ויקי עזיאל ציינה כי כמפקחת המלווה היא מוקירה את העשייה החשובה הנעשית בבית הספר, מתוך תהליכים מקצועיים וחדשניים ביוזמת הנהלת בית הספר והצוות החינוכי, שמסמנים את בית הספר כאחד המובילים בעיר נס ציונה.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן