מבזקים
חברת הביטוח תובעת את עיריית אשקלון: “הרכב ניזוק בהצפה – תשלמו לנו” אח מואשם שפצע את אחותו בבית המשפחה בנס ציונה “אם אגיע אלייך, תצטערי”: תושב אשקלון נאשם שאיים על אשתו בהליכי גירושים סביב ויכוח על 1,600 שקל ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת

מי דורש לשחרר את החשודים בניסיונות הרצח בלוד? | כל הפרטים

ארגון השמאל הקיצוני – 'זזים' בדרישה מהשר לביטחון פנים, עומר בר-לב לשחרר את החשודים לניסיונות הרצח ביהודים – בעיר לוד באופן מידי. כאשר קמפיין רשת שעלה במימון הקרן החדשה – בטענה כי כל מעשיהם היו להגנה עצמית.

בין היתר, זוהי לשון ההודעה: "השר לביטחון פנים – עומר בר לב. פעל לשחרור 40 העצורים מלוד, בפרט העצור המנהלי, והפסק את מדיניות המעצרים השרירותיים והפוליטיים לאלתר. מדובר במעצרים פוליטיים המשמשים להפחדה ודיכוי האוכלוסייה הערבית בלוד. המהומות כללו אירועי אלימות קשים והייתה אלימות רבה מצד יהודים, שאף הובילה להרג של מוסא חסונה, אך רק התושבים הערבים נעצרים בהמוניהם. העצורים יושבים בכלא על הגנה עצמית ועל הגנה על אחרים. כל אחד ואחת מאיתנו היו יכולים למצוא עצמם במעצר, כי כל אחד מאיתנו היה משתדל לעזור למי שצריכה".

בתוך כך, שי גליק מנכ"ל בצלמו מסר כי: "מדובר בדבר מקומם ואנטי מוסרי. השמאל הקיצוני מנסה לשחרר אנשים שחשודים ברצח וניסיונות רצח יהודים. שריפת בתי כנסת ולינצ'ים. ולא רק זאת אלא אף הם קוראים לזה "הגנה עצמית" אני מקווה שמשטרת ישראל והשר לביטחון פנים לא יכנעו להם וכל מי שפגע וניסה לרצוח יהודים ישלם את מלוא חומרת הדין. לא מדובר בהגנה עצמית אלא בעשרות ניסיונות לרצוח יהודים".

מארגון 'זזים' נמסר בתגובה לכתבה: "מדובר בקמפיין של הוועד הלודאי מטעם תושבי לוד באתר ״זזים בקהילה״, שמוחה נגד העובדה שמאז חודש מאי מתקיים גל מעצרים רחב היקף בקרב תושבי העיר הערבים, כולל נקיטה בצעד האנטי-דמוקרטי של מעצר מנהלי. מובן שעל רשויות אכיפת החוק לחקור את אירועי האלימות שהתרחשו בעיר ובמקרים בהם ישנן ראיות לביצוע עבירות להעמיד את החשודים לדין. לצד זה, יש להקפיד על שוויון בפני החוק של כל תושבי לוד, יהודים וערבים".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן