מנכ"ל בית החולים הציבורי אסותא אשדוד: כל משתתף בניסוי של המכון הביולוגי שיהיה מעוניין לקבל חיסון של פייזר – תהיה לו היכולת לברר אם קיבל פלצבו ובהתאם להתחסן.

לקראת תחילת שלב ב של ניסוי החיסון המכון הביולוגי בביה"ח הציבורי אסותא אשדוד אומר ד"ר ארז ברנבוים, מנכ"ל ביה"ח: "שלב ב של ניסוי המכון הביולוגי לחיסון לקורונה יתחיל 20/12/20 בביה"ח. לניסוי נגשו עד כה עשרות רבות של מועמדים, שביקשו לקחת חלק בהליך פורץ דרך, כחול לבן.
הליך הניסוי לא יפגע בהזדמנות וביכולת של אף מטופל לקבל את החיסון של פייזר אם וכאשר יהיה מעוניין בכך. ככל שתהיה בקשה כזו, ייפתח תיק הנסיין ובמידה וקיבל פלסבו, הוא יעודכן על כך ותהיה לו האפשרות לקבל את החיסון של פייזר. אם התברר שהמטופל לא קיבל את הפלסבו, כי אם את החיסון, אני מאמין שתוך פרק זמן קצר מאוד יופיעו בדמו נוגדנים, דבר שייתר את הצורך לקבל את החיסון של פייזר".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








