משלוחן נפצע בינוני בתאונה בנתניה
צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע רפואי ראשוני לרוכב אופנוע (כבן 25) שנפצע בינוני ברחוב הגביש בנתניה.
אליהם הצטרפו מתנדבי מד"א־הצלה שרון שהעניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח גבר כבן 25, רוכב האופנוע, שמצבו הוגדר בינוני.
אריאל לביוב ויחיאל גוטליב חובשי איחוד הצלה מסרו:
"מדובר בתאונה עם מעורבות רכב ואופנוע שליחויות. רוכב האופנוע נפצע בינוני והענקנו לו סיוע ראשוני בזירת התאונה. לאחר מכן הוא פונה לבית החולים לניאדו בנתניה כשהוא סובל מחבלות באגן ובגפיו התחתונות".
גולן טאירי חובש מד"א־הצלה שרון שהגיע למקום סיפר:
"מדובר בתאונה בין אופנוע לרכב. רוכב האופנוע, גבר כבן 25, נמצא שוכב על הכביש בהכרה מלאה עם חבלה באגן. בסיוע חובשים ופראמדיקים נוספים של מד"א הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות וקיבועים והוא פונה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים לניאדו בעיר כשמצבו מוגדר בינוני."
■ לקבוצת חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








