מועצת גדרה מעדכנת כי 10 תושבים נדבקו בנגיף, מה שמוביל לעלייה דרמטית בתוך מספר ימים אחדים. לאור כך, ראש המועצה, יואל גמליאל, יצא בהודעה לנוכח העלייה ובדרישה מהתושבים לנהוג באחריות.
לדבריו של גמליאל: "אם המצב ימשיך כך, יוטלו גם על גדרה מגבלות אשר ישפיעו על ההתנהלות היומיומית של כל אחת ואחד מאיתנו". גמליאל הוסיף. "רק יחד איתכם נוכל לצמצם את ההתפשטות – *אני קורא לכם לנהוג באחריות אישית* – להמנע ככל שניתן משהות במקומות עם התקהלויות ולהמעיט ביציאה למקומות אם אין הכרח לכך. אני מבקש מכם להקפיד ולשמור על ההנחיות לעטיית מסיכות ולשמירת מרחק".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








