מבזקים
רוכב אופנוע בן 25 נפצע בינוני עד קשה בתאונה בפתח תקווה מרחב של חוסן, חיבור והעצמה נשית: מועצת הנשים של מזכרת בתיה משיקה סדרת מפגשים אינטימית בן 17 נורה לאור יום בלוד לא לוותר על אף תלמיד: בת ים הוקירה את אנשי החינוך שמצמצמים פערים בעיר מהפכה בחופי אילת: נחנכו סוכות הצלה מעוצבות; לראשונה – תחנת הצלה תוקם גם בחוף הדרומי אקדח טעון עם כדור בקנה: ימ"ר לכיש סיכלה חשד לפגיעה פלילית באשקלון שישה בתי ספר מאור יהודה כבשו את תחרות הרובוטיקה בטכניון רגע לפני החופש הגדול: תל אביב יפו תציע לבני נוער יותר מ – 1,000 משרות קיץ לא מחכים לעתיד: 15 בני נוער ממודיעין מכבים רעות כבר מובילים את העיר כשהים מתחמם: הדגים החשובים ביותר של מפרץ אילת ממשיכים כרגיל – וזה בדיוק מה שמדאיג את החוקרים משרד הפנים סימן את באר טוביה כאחת הרשויות המובילות בדרום פעוט בן שנתיים אותר ללא דופק ונשימה באופקים ופונה לסורוקה במצב אנוש לא מחכים להיות גדולים: אור יהודה הצדיעה לבני הנוער שכבר משנים את העיר בין שטיח אדום לבלונים לבנים: מחזור כ"ו של תיכון רגר נפרד גם מהמחנכת שלא זכתה לראות את הסיום בהרצאה אחת ברחובות: איך אורח חיים ירוק יכול לחסוך אלפי שקלים בחודש רוכב אופנוע נפצע אנושות סמוך לאור יהודה, פונה תוך כדי החייאה חסכתם אלפי שקלים על ניתוח בחו"ל? מחקר חדש מזהיר: המחיר עלול להיות גבוה הרבה יותר פעם שנייה בתוך יממה: אקדח גלוק נוסף נתפס ברמלה מ – 50 תלמידים במתנ״ס לבית ספר מוביל: שיזף באור יהודה חגג 30 שנה פתח תקווה, ראשון לציון ותל אביב בראש: אלפי תושבים מחזירים טלפונים ישנים ומקבלים כסף

עסקים בגדרה: "הדרך שבה המדינה מתמודדת עם העסקים הקטנים היא הרסנית"

במרכז לב גדרה ברחוב האירוס 1 נמצא "המטבח של ידין", עסק בין שנה ועשרה חודשים שנאלץ לספוג מכה כלכלית קשה בימי הקורונה. הבעלים סיפר: "הקושי הגדול ביותר הוא ליצר נפח עבודה שתצליח להשאיר את העסק ריווחי בימים אלו, מעט מאוד הכנסות בזמן וההוצאות רק מתווספות. בתחום המזון בנקים לא נותנים אשראי כלל, כך שתנאי התשלום שאתה מצליח לבנות מול הספקים שלך הם האשראי שלך – שוטף פלוס 30 או 60, כך שלשלם לספקים, שכירות והוצאות קבועות ומשכורות לעובדים אני עדיין ממשיך לשלם כרגיל ללא הכנסות".

איך הם קיבלו את זה?
"העובדים, די בחוסר ברירה, הבינו את המצב ואת נפח המשרה שלהם שלאט לאט הולכת ומצטמצמת וקיבלו בהבנה. ההשלכות הן חובות שנצברים. אנחנו מנסים להרכיב אופקים על ידי זה שבנינו מערך טייק אווי ותפריטים יעודיים ותואמים למצב הסגר. בנוסף התחלנו במערך משלוחים גדול בהרבה ממה שעבדו עד היום כמעט פי שלוש בגודלו – מאשקלון לירושלים ואפילו ת"א וגוש דן".

ויש לקוחות?
"אנו משתפים את הלקוחות במצב הבעייתי יחד עם הבנה מלאה שללקוח אין את אותם אמצעים וכמובן שגם הוא הצטמצם בהכנסותיו – אנו נותנים שירות מותאם, נקי סטרילי ומבודד ממגע השליח. אני מקווה שהתקופה הזו לא תמשך זמן רב, מהסיבה שהדרך שבה המדינה מתמודדת עם העסקים הקטנים היא הרסנית ולא יעילה לטווח הרחוק. העסקים הקטנים לא ישרדו את זה לבד".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן