מבזקים
11 תלונות נמצאו מוצדקות בגני תקווה, רק ארבע פורטו: מה קרה כשחברי המועצה ביקשו לדעת על היתר? שש כיתות מעון חדשות בדרך לרמת גן: מתי ייפתחו וכמה יעלה להורים? ״אני כולה ילדה מגדרה״: אבישג סמברג נפרדת מהספורט שהפך אותה לאלופה אולימפית בגדי הילדים כבר קטנים? ברמת השרון מציעים להחליף במקום לקנות שני מיליון דולר לחינוך בשדרות: מה צפוי להשתנות עבור הילדים ובני הנוער בעיר? הטעמים של אתיופיה, המוזיקה והריקודים: החגיגה הצבעונית שמחכה לתושבי אשקלון מי ייתן את שמו לאצטדיון בקריית אונו? העירייה בוחנת חסות מסחרית חיה באוסקה, פתחה בר בשוק פתח תקווה: המקום החדש שמביא את יפן לעיר תוכנית של 27 מיליון שקל: הרשויות ביהודה ושומרון התבקשו לאתר קרקעות להקמת מלונות 110 דירות קטנות ליד הרכבת: המתחם החדש שאושר במזכרת בתיה פרשת השחיתות בכפר סבא: המשטרה מבקשת להאריך בחודש את הנתק בין רפי סער לרעייתו מי מחנך את הילדים שלנו, המורים או האלגוריתם? הכנס החינמי שייערך בירושלים אחרי 14 שנה: שדות נגב בוחרת ראש מועצה חדש – למה תמיר עידאן התפטר ומי מתמודד? סוכנות הביטוח מראשון לציון שהסתבכה בפרשת מידע הלקוחות: בית המשפט אישר את התליית רישיונה אזהרה לאלרגיים לחלב: ארבעה סוגי שוקולד מריר נקראים להחזרה ארבע שעות של פעילות, חמישה ימים בשבוע: המענה שמתוכנן לילדים עם צרכים מיוחדים באופקים עוד אפשרויות קנייה ליד הבית? השינוי שמתוכנן במרכז המסחרי של בית בפארק באור יהודה הטיילת באילת משנה את פניה: שנה וחצי של עבודות בין מול הים לפנינת אילת במקום לקנות, מחליפים: האנשים שהופכים רעיונות קטנים לשינוי באשדוד נוסעים בגבעת שמואל? שלושה קווי אוטובוס משנים מסלול והתחנה הקבועה שלכם עלולה להתבטל

שרת העלייה והקליטה תמנו שטה בסיור ראשון בעיר רחובות: "אמשיך לעבוד על מתווה העלאת הממתינים למען איחוד משפחות אחינו ואחיותינו"

היום (ג'), הגיעה שרת העלייה והקליטה ח"כ פנינה תמנו שטה לסיור ראשון בעיר. השרה תמנו שטה הוזמנה למפגש עם פורום חברי מועצה בני הקהילה – תמרץ', ועם חבר המועצה שאול צגהון וקבוצת פעילים ממטה יוצאי אתיופיה סניף רחובות של מפלגת כחול לבן שתמכו לאורך הבחירות לממשלה.

הערב (ג') הגיעה שרת העלייה והקליטה ח"כ פנינה תמנו שטה לביקור בעיר רחובות, במסגרתו השרה נפגשה עם פורום חברי המועצות יוצאי אתיופיה הארצי "תמרץ"' אשר פועל לקידום מהלכים ארציים ומקומיים לייעול המענים והשירותים שניתנים על ידי חברי המועצה ברשויות השונות לציבור הרחב ובכל הנוגע לתכניות ייעודיות עבור קהילת יוצאי אתיופיה בפרט.

השרה תמנו שטה יזמה ומובילה שורת רפורמות לקידום ושילוב הוגן כלפי עולים בכלל וכלפי יוצאי אתיופיה בפרט. השרה עובדת על מתווה להעלאת הממתינים באתיופיה ופועלת מאחורי הקלעים מול הגורמים הרלוונטיים. כמו כן, רק בשבוע שעבר הגיעה לסיכום מול שר האוצר, חה"כ ישראל כץ להקצאת סכום של 80 מלש"ח לטובת הארכת סל הקליטה לעולים מרחבי תבל, תמיכה לעסקים והארכת וואצ'רים ללימוד השפה העברית "אני זוכרת מה האתגרים של העדה ואני זוכרת מה הם אתגריו של עולה" אמרה השרה תמנו שטה.

שרת העלייה והקליטה, ח"כ פנינה תמנו שטה: "'דע מאין באת ולאן אתה הולך'. אני זוכרת היטב מהם האתגרים של עולה ומהם אתגרי העדה. אני פועלת למען הקהילה, העדה ולמען העולים וזוכרת מאין באתי. כנציגתכם בממשלה, אמשיך להוביל לשינוי ואמשיך לעבוד על מתווה העלאת הממתינים למען איחוד משפחות אחינו ואחיותינו ולמען הגשמת חלומם – בע"ה שנה הבאה בירושלים".

חבר המועצה שאול צגהון אמר: "אני מודה לשרה פנינה שלא מוותרת על ביקור בעיר רחובות בייחוד בעת הזו. פורום תמרץ ממשיך בעשייה למען הקהילה, האתגרים הם רבים ומגוונים אך בעזרתה של השרה תמנו שטה נצליח להתגבר עליהם ולתת את המענים הנכונים לקהילת יוצאי אתיופיה ברשויות השונות".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן