הבוקר (רביעי) בשעה 9:47 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוקת שננעלה ברכב בשגגה לעיני בני משפחתה ברחוב בורוכוב ברמלה. כונני סניף רמלה-לוד, הגיעו במהירות למקום ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותם ולאחר מאמצים, חילצו את התינוקת בשלום ומבלי לגרום נזק לרכב.

יוסי סיפר את שארע: "הגענו למקום וראינו שהתינוקת נעולה ברכב במושב הקדמי כשהמפתחות מונחים מעל לוח המחוונים, הדשבורד. ניסינו לפתוח את הידית אך הנעילה הייתה נעילת ואקום שלא מאפשרת פתיחה בצורה שכזו אלא רק באמצעות המפתח או השלט. התחלנו לנסות ולשלוף את המפתח במאמץ וריכוז רב. בניסיון הראשון המפתח נתפס אבל נפל בין המושב לבין הדלת. בניסיון השני הצלחנו להרים את המפתח עם אצבע מכנית, לחצנו על כפתור השלט יחד עם מקל נוסף ופתחנו את הדלתות. זה היה שיתוף פעולה מושלם בין הכוננים כשכל אחד תורם את חלקו בפעולות הפתיחה. אני מלא בגאווה על מסירות המתנדבים ועל החילוץ בצורה נקייה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








