מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

תערוכה ברוח התקופה בשפ"ח קריית אונו

התערוכה העונה לשם "רציתי לצייר שפתי ישנים" מציגה דיוקנאות של תינוקות בעת המלחמה

השירות הפסיכולוגי החינוכי מארח תערוכת ציורים ברוח התקופה

מפגש שכנות של פרופ' דליה גבריאלי עם מנהלת השירות הפסיכולוגי החינוכי בקריית אונו אירנה בוכמן, הוליד תערוכה קטנה, אנושית ונוגעת ללב.

"פגשתי את אירנה שכנתי והיא סיפרה לי על העובדה שזה לא מכבר עברו משרדי השירות הפסיכולוגי החינוכי מתיחת פנים משמעותית, אולם הקירות עדיין ריקים" מספרת דליה, "סיפרתי לה על סדרה של ציורי תינוקות שציירתי ועודי מציירת במהלך המלחמה והיא הציעה שנייחד קיר וניצור מאין תערוכה על אחד מהקירות במשרדים החדשים והעירומים".

התערוכה העונה לשם "רציתי לצייר שפתי ישנים" מציגה דיוקנאות של תינוקות בעת המלחמה. התינוקות בני השנה ביניהם נכדה של דליה, הועברו בתחילת המלחמה למקלט ברמת השרון. דליה שהתנדבה לסייע בפעוטון, שהתה איתם במקלט וחשבה "הם ישנים ואינם יודעים דבר על הטבח במסיבת 'נובה'. הם לא שמעו על עזה ולא על קיבוץ בארי. רציתי להביע את התום המאפיין אותם. ביום האחרון שלהם במקלט, לפני שחזרו לשגרה ביחד עם בני דן, צילמנו אותם והתחלנו לצייר את הדיוקנאות שלהם."

דליה ודן, אימא ובן, מציירים בטכניקה פשוטה של צבעי מים. ההשראה לשם התערוכה היא מספר השירים של אמיר גלבוע 'רציתי לכתוב שפתי ישנים'.

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דליה גבריאלי

דילוג לתוכן