אשקלון חוזרת לחגוג כמו שהיא יודעת ובגדול: עיריית אשקלון מזמינה את תושבי העיר והסביבה לחגוג את ל"ג בעומר בערב הופעות בלתי נשכח תחת כיפת השמיים. בזה אחר זה יעלו על במת הענק באקו-פארק הזמרים הגדולים בישראל – עדן בן זקן ואיתי לוי.
עוד על הבמה – שלישיית מה קשור במופע קורע מצחוק ו-DJ ZEHAVI שידאג לאווירה מקפיצה לאורך כל הערב. אירוע ה-LIVE בעומר יתקיים ביום שני הבא, 4.5.26, החל מהשעה 20:00.
חגיגות ל"ג בעומר לא עוצרות בערב אחד. למחרת, יום שלישי (5.5.26), יימשכו האירועים בין השעות 11:00-15:00 עם הפנינג ענק המוקדש כולו לילדי אשקלון. על הבמה יופיעו כוכבי הילדים מני ממטרה ודנה בנדנה, ולצד המופעים יוכלו הילדים ליהנות ממתנפחי ענק, פינות יצירה, דוכני הפעלה והפתעות רבות נוספות.
ראש העיר, תומר גלאם: "כפי שהבטחנו – אשקלון חוזרת לחגוג ובגדול! אנו גאים להעניק לתושבות ותושבי העיר חוויה מוזיקלית ענקית, איכותית ומהנה, בדיוק כמו שמגיע להם. אנחנו מזמינים את כולם לחגוג איתנו יחד את ל"ג בעומר בערב ענק ובלתי נשכח."
הכניסה לכל אירועי הפסטיבל חופשית לקהל הרחב.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








