מבזקים
ירי הרתעה בחוף מי עמי באשדוד: שני חשודים נעצרו לאחר תקיפת שוטרים ופקחים סמוך לאשדוד: נהג מונית נהרג בתאונה קטלנית בכביש 42 גבעת שמואל מרחיבה את מערכת החינוך: החלה בניית אגף חדש באולפנת אמי"ת מבאר שבע למשרדי הממשלה: מיזמי AI של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון כבר נכנסים לשימוש באר שבע: שלושה צעירים הואשמו בחטיפה ובסחיטה באיומים בשל חוב נטען השרב הכבד בערבה פוגע גם ברפתות: תפוקת החלב ירדה בכ – 20% חולון תקים מרכז חדש לעיוורים וללקויי ראייה: אבן הפינה צפויה להיות מונחת עד סוף 2026 שריקת הפתיחה: גביע ראש העיר יבנה 2026 יוצא לדרך באר שבע מרחיבה את הספורט המשלב: קבוצת אימון חדשה לאנשים עם צרכים מיוחדים תיפתח בעיר ילד בן 7 מחולון טבע בבריכה ופונה במצב בינוני לבית החולים מאות הגיעו לערב הפתיחה: מופע המזרקות הגדול בישראל יצא לדרך בבת ים תיאטרון לוד מחלק ציוד ותלבושות למוסדות חינוך ותרבות: "מה שלא יימסר – ייזרק" אופקים ממשיכה לצמוח: כ – 900 דירות כבר נמכרו בשכונת אפיקי נחל חולון: ילד בן 9 נפגע מרכב בעת שחצה את הכביש – מצבו בינוני כתב אישום נגד צעיר בן 22 מפתח תקווה בגין אונס צעירה שהכיר שעות קודם לכן כתב אישום נגד ראש גדוד נור א – שמס: מואשם בפיגוע שבו נהרג רס"ל (מיל') יהודה גטו ז"ל כפר סבא הצדיעה לעשרות שנות התנדבות: כיכר חדשה נחנכה על שם ארגון בני ברית רמת גן סוגרת פרק של 60 שנה: מתחם דיור מוגן חדש יחליף שני בתי אבות ותיקים מה שלאחד מיותר, לאחר הוא אוצר: שוק התן קח הראשון יוצא לדרך באופקים רמלה בדרך לשנות את פניה: 1,700 דירות, מגדלים בני 30 קומות ותחנת מטרו חדשה

טיגון בבית – לא סוף העולם

חנוכה בפתח, והריח המוכר של סופגניות ולביבות מתחיל למלא את האוויר. עם כל ההנאה שבמאכלי החג המטוגנים, ישנה גם תופעה פחות נעימה: ריח השמן שנספג בכל פינה בבית. אז איך נהנים מהמטעמים המסורתיים מבלי שהריח ייספג? הנה כמה טיפים מועילים של Dyson לסינון האוויר ואוורור הבית אחרי הטיגונים.

לקראת חנוכה: כך תיהנו מהטעמים המיוחדים של חנוכה מבלי שהריח ילווה אתכם כמה ימים אחרי: טיפים פשוטים של dyson לסינון ואוורור הבית ולנטרול ריחות השמן לאחר הטיגונים.

חנוכה בפתח, והריח המוכר של סופגניות ולביבות מתחיל למלא את האוויר. עם כל ההנאה שבמאכלי החג המטוגנים, ישנה גם תופעה פחות נעימה: ריח השמן שנספג בכל פינה בבית. אז איך נהנים מהמטעמים המסורתיים מבלי שהריח ייספג? הנה כמה טיפים מועילים של Dyson לסינון האוויר ואוורור הבית אחרי הטיגונים.

השתמשו במסנן אוויר

מכשירי סינון אוויר עם מסנני HEPA יכולים לסייע בסילוק חלקיקים וריחות לא נעימים. זהו פתרון מצוין למי שמטגן לעיתים קרובות ורוצה לשמור על אוויר נקי בבית. Dyson Purifier Hot+Cool  יעשה את העבודה. מסנני האוויר של dyson מסלקים חלקיקים עד לגודל של 0.1 מיקרון, ולאחר מכן מייצרים סירקולציה של אוויר מסונן לחלל החדר.

השתמשו במאוורר או קולט אדים

קולט אדים הוא כלי יעיל במיוחד בסילוק ריחות מהאוויר. אם אתם מטגנים סופגניות או לביבות, הפעילו את קולט האדים על העוצמה הגבוהה ביותר. אם אין לכם קולט אדים, מאוורר קטן המכוון כלפי חלון פתוח יכול לשמש פתרון זמני.

פתחו חלונות לפני, בזמן ואחרי הטיגון

האוורור הטוב ביותר מגיע מהטבע. נסו לפתוח חלונות בשני צידי הבית ליצירת מעבר אוויר. רוחות חורפיות קלות יעזרו לפנות את הריחות החוצה במהירות. כדאי לפתוח את החלונות כבר בתחילת הטיגון ולהשאיר אותם פתוחים גם מספר דקות לאחר שתסיימו.

הניחו חומרים סופחי ריח במטבח

ישנם חומרים ביתיים שיכולים לספוג ריחות באופן טבעי כמו סודה לשתייה למשל. הניחו קערית קטנה של סודה לשתייה על השיש בזמן הטיגון. היא תספוג את הריחות במהירות.

הרתיחו מים עם ניחוחות טבעיים

לאחר הטיגון, הרתיחו סיר עם מים והוסיפו מרכיבים ריחניים כמו מקלות קינמון, פרוסות תפוז, ציפורן או לימון. אדים ריחניים אלו יאזנו את ריחות השמן ויעניקו לבית ניחוח נעים וחורפי.

נקו את הכיריים והסביבה מיד לאחר הטיגון

שמן שנשאר על הכיריים, השיש או הקירות הקרובים עשוי לשחרר ריח לאורך זמן. נקו את המשטחים עם חומרי ניקוי מתאימים. מטליות לחות עם לימון או חומץ יכולות לסייע גם הן בנטרול הריח.

 

טגנו במרפסת או במקום פתוח

אם יש לכם מרפסת או חצר, שקלו לבצע את הטיגון מחוץ לבית. כך, רוב הריחות כלל לא ייכנסו לחלל הפנימי. אומנם פתרון זה דורש מעט יותר ארגון, אך הוא חוסך הרבה עבודה באוורור וניקוי לאחר מכן. אם בכל זאת צריך לטגן בתוך הבית, כדאי להשתמש במסנן אוויר של דייסון עם  מסנן HEPA ופחם פעיל הלוכד גם אבק, אלרגנים, גזים ומזהמים זעירים אחרים, מה שאומר שאפשר לבשל מבלי לדאוג. המסנן מסלק חלקיקים עד לגודל של 0.1 מיקרון, ולאחר מכן מזרים סירקולציה של אוויר מסונן לחלל החדר.

את מסנני האוויר של Dyson ניתן להשיג באתר:  dyson.co.ilובחנויות החשמל המובחרות במחיר של החל מ 2,950 שקלים.  שנתיים אחריות ושירות עד בית הלקוח על ידי  ב.נ.ז.כ סחר היבואן הרשמי של Dyson בישראל.

◼️ הצטרפו לחדשות צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? בווטסאפ לחצו כאן 

 

 

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: Dyson

דילוג לתוכן