יפעת גליק יוצאת למסע מקומי בעשרה יישובים ברחבי הארץ כדי לחוש את "הדופק הפוליטי" ואת הלך הרוח הציבורי – מהערב ובעשרת הימים הקרובים תגיע מהדורת הערב של "כאן חדשות"- תאגיד השידור הישראלי – אל עשר ערים בישראל. בעמדות השידור יוצגו תוצאות סקרי בחירות מיוחדים שבוצעו בקרב תושבי העיר. ביום האחרון של הפרויקט יוצג סקר רחב היקף המסכם את ממצאי כלל הערים שנסקרו.

מבדיקה שעשתה חברת הסקרים "דיירקט פולס", המבצעת את הסקרים בערים, עולה כי תוצאות ההצבעה בערים אלו בבחירות הקודמות היו דומות למגמות ההצבעה בכלל האוכלוסייה. בכל יום תגיע יפעת גליק, כתבת "כאן חדשות", לעיר אחת ותראיין תושבים. במהדורת חדשות הערב תשודר כתבת מגזין המלווה אותם. בכתבה יוצגו נתוני ההצבעה של תושבי העיר בבחירות 2015, תוצאות הסקר המקומי שיזמנו לקראת בחירות 2019, וניתוח מגמות חדשות, אם יימצאו.
מטרת הפרויקט לשקף את השיח המתקיים בקרב מגוון רחב של בוחרים ברחבי ישראל, מצפון ועד דרום. כדי להביא את הלך הרוח המדויק נציג סקרים שמשתתפים בהם אלפי אזרחים ומפגשים ישירים של צוות "כאן חדשות" עם מגוון בוחרים בערים שנבחרו להשתתף בפרויקט. אל רחובות תגיע גליק ב-3.4.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








