מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

מצטייני ירושלים נחשפו: עיריית ירושלים העניקה את פרס המנכ"לית לעובדים והצוותים הבולטים בעיר

עיריית ירושלים קיימה היום (רביעי) טקס חגיגי להענקת פרסי “מנכ"לית העירייה למצוינות” לשנת תשפ"ו, במסגרתו הוקירו הנהלת העירייה את העובדים והצוותים שבלטו במסירות, חדשנות ושירות יוצא דופן לתושבי העיר.

עיריית ירושלים קיימה היום (רביעי) טקס חגיגי להענקת פרסי “מנכ"לית העירייה למצוינות” לשנת תשפ"ו, במסגרתו הוקירו הנהלת העירייה את העובדים והצוותים שבלטו במסירות, חדשנות ושירות יוצא דופן לתושבי העיר.

הטקס נערך במעמד ראש העיר משה ליאון, מנכ"לית העירייה אריאלה רג'ואן, סגני ראש העיר, חברי מועצה, ראשי מינהלים ומנהלי אגפים.

בדברי הברכה אמר משה ליאון כי “המצוינות הירושלמית היא לא רק יעד אלא דרך חיים. העובדות והעובדים שאנו מוקירים היום הם אלה שהופכים את החזון שלנו למציאות בכל רחוב ובכל שכונה”. מנכ"לית העירייה אריאלה רג'ואן הוסיפה כי גם בתקופות מורכבות הצליחו העובדים להוכיח מקצועיות, יוזמה ולב רחב, והדגישה כי ירושלים ממשיכה לצמוח בזכות ההון האנושי שלה.

בין מקבלי הפרס השנה נמנים עובדים ממגוון תחומים בעירייה, בהם תברואה, חינוך, רווחה, ספורט, בריאות הציבור, תכנון ותשתיות, ביטחון ושירותים קהילתיים. לצד ההוקרה האישית, הוענקו גם תעודות הצטיינות לצוותים עירוניים שפעלו בשיתוף פעולה יוצא דופן, בהם צוות ניקיון רמת אשכול, צוות אשכול כספים וצוות השימור של אגף תכנון העיר.

בעירייה ציינו כי הענקת הפרסים השנה קיבלה משמעות מיוחדת נוכח התקופה המאתגרת שעוברים עובדי הציבור, העומדים לדבריהם “בחזית העשייה העירונית למען התושבים”.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארנון בוסאני

דילוג לתוכן