מבזקים
“לא הייתה שם סבתא מרוקאית”: כתב אישום ראשון נגד תושב בת ים, בפרשת “העוקץ הרוסי” בהיקף מאות אלפי שקלים ארב לו: תושב השטחים נעצר בחשד לעבירות מין בקטין בת"א בדרך לצה”ל: מאות בני נוער מגן יבנה נהנו מכנס מתגייסים חווייתי בבריכה במסילת ציון חיפושים נרחבים אחר נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? סיעת “אומץ” בגדרה תעלה הצעה להקמת ועדה למניעת אלימות בני נוער: “לא נחכה לאירוע הבא” רחובות משיקה שירות חדש לוותיקים: תיקון ציוד רפואי ושיקומי ללא עלות עבודה “הלוואות, איומים ואימה”: שני תושבי באר שבע מואשמים בגין סחיטת חייבים תלמידי אור יהודה הציגו תוצרי מסלול דיפלומטיה באירוע חגיגי ומעורר השראה “מאסטר שף” באילת: כך צעירים מהעולם סיימו הכשרה קולינרית – ודלתות המלונות בישראל נפתחו בפניהם ארבעה נפגעים בשתי תאונות במקביל בכביש 35 סמוך לקריית גת בחמישי הבא: רחובות חוגגת את חודש הגאווה באירוע מרכזי עם הופעה והפנינג חינמי כך תושבי אור יהודה נכנסים לעולם ההייטק – בחינם לגמרי הישג ארצי מרשים ברחובות: שני תלמידים מאמית המר קטפו מקומות שניים באולימפיאדת הלשון “ערב הצלחות” ברמלה: הורים ותלמידים עצרו את המרוץ – וחגגו את הדרך של כל תלמיד חשד להטרדה מינית ברשת: בן 34 מרמת גן נחקר באזהרה דרמה בתל אביב: דיווח על שוד התברר כצילומי סרט עם נשק אמיתי חשש לפגיעה בילדים: משרד הבריאות בודק קשר למחית פירות של “פרינוק” בן 6 נפגע מאוטובוס באשדוד ד"ר גליה ברקאי מונתה לסגנית המנהלת הרפואית בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד קרית עקרון: נהג רכב במצב אנוש לאחר תאונה עצמית
רועי שרעבי

פרסום ראשון: ארבעה תושבי רחובות נבחרו לחבריי הוועד הפועל של הקונגרס הציוני העולמי; רועי שרעבי: "אין לי מילים, אני גאה"

רועי שרעבי

מדהים! ארבעה תושבי רחובות נבחרו לחבריי הוועד הפועל של הקונגרס הציוני. אירוע זה נחשב ללא ספק כחסר תקדים מאחר וזוהי הפעם הראשונה שארבעה תושבים מאותו עיר נבחרים לייצג בקונגרס העולמי. מנכ"ל הליכוד העולמי, רועי שרעבי, התמוגג מההישג הגדול: "תהיה לנו נציגות מפוארת".

הקונגרס הציוני אשר נוסד לראשונה בבאזל בשנת 1897 על ידי הרצל,  מתכנס מידי 4 שנים וחברי הקונגרס הם נציגים יהודיים של קהילות מכל העולם כולל מישראל. כאשר הנציגים הישראליים נבחרים על פי מפתח מפלגתי ועל פי מפתח של ארגונים ציוניים בארץ ובעולם.

חברי הקונגרס שנבחרו הם רמי מדהלה יו"ר ועד העובדים בעיריית רחובות, גלעד מזרחי יועץ פוליטי של גלעד ארדן וחבר מועצת העיר לשעבר, אירית ענקי מנהלת הלשכה של סגן יו"ר ההסתדרות רועי שרעבי, ורעות ביטון, אשתו של גולן ביטון סמנכ"ל חוויות. נוכל לנחש שבניין העירייה יחגוג עם אור ראשון את הבשורה הבלתי נתפסת. מי שככל הנראה לא יעצום את עיניו במהלך הלילה מרוב התרגשות, הוא חבר מועצת רחובות ומנכ"ל הליכוד העולמי, רועי שרעבי, שריכז את כל העבודה בשנים האחרונות מול הקונגרס ודאג לנהל את הסניפים בשאר הפדרציות בעולם. לחדשות 08 סיפר: "אין לי מילים. אני גאה שנבחרו ארבעה תושבי רחובות כחברי הקונגרס העולמי, שזהו חסר תקדים. בקונגרס אמורים להתכנס בחודש הקרוב, ולנו תהיה נציגות מפוארת".

כאמור, הקונגרס הציוני העולמי הוא כינוס פומבי של נציגי היהודים הציוניים ממדינות שונות, המוסד העליון מבחינת חקיקה וקבלת ההחלטות של ההסתדרות הציונית העולמית, מעין "בית מחוקקים" יהודי כלל-עולמי. חברי הקונגרס מקיימים דיונים בנושאים העומדים על הפרק, קובעים את התקציב והחוקה, ובוחרים את חברי מוסדות התנועה, כגון ההנהלה הציונית והוועד הפועל הציוני, המופקד על ניהול התנועה הציונית.

 

 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן