מבזקים
כשבוע וחצי אחרי פיגוע הדקירה: נהרסו מבנים סמוך לחוות ״דרך אברהם״ ביהודה ושומרון בן 54 מיהודה ושומרון נעצר בחשד להסתה ברשת נגד מדינת ישראל אזהרה לציבור: אם יש לכם את דוד החשמל הזה – הפסיקו להתעלם ובדקו אותו מיד פסטיבל "בירה באגם" חוזר: נינט טייב, נטע ברזילי ומושיק עפיה יופיעו באקו פארק אשקלון שלושה רובי M16, מחסניות ותחמושת אותרו במתחם מגורים ברהט – שני חשודים נעצרו נחנכה תחנת הכיבוי החדשה ביבנה: "תשפר את המענה המבצעי לתושבי העיר והאזור" שעות לפני הפתיחה: תערוכת קריקטורות על גיוס החרדים הושחתה בפסטיבל אנימיקס בתל אביב גבעת שמואל מרחיבה את השירות לצעירים: מרכז הצעירים עובר למשכן חדש בנימין | בן 21 נהרג בהתהפכות טרקטורון סמוך לנווה ארז רוכב אופנוע מאופקים נפצע קשה במהלך רכיבה משרד הבריאות אישר פתיחה חלקית של חדרי הניתוח בבית החולים "מדיקה רפאל" בתל אביב רוכב קורקינט חשמלי נפצע קשה בתאונה עצמית באופקים בן 70 התמוטט בתחנת אוטובוס בירושלים – חייו ניצלו לאחר פעולות החייאה פנינה גרין נבחרה לנהל את בית הספר עיר היין באשקלון מרינת אשקלון משנה פנים: תוכנית ענק לשיפור השירות והביטחון הבמה מחכה לדור הבא: הלהקות של גבעתיים פותחות עונה חדשה אחרי 30 שנה: "הדרי רחובות" עוברת למשכן חדש ומרחיבה פעילות ירושלים: כתב אישום נגד "סבא אליעזר" – מואשם בעבירות מין בשלושה ילדים שינויים משמעותיים בתנועה ברחובות: הרחוב המרכזי ייסגר מהשבוע אשדוד: פרץ למרכול, ניסה להימלט ותקף שוטרים – שני בלשים נפצעו קל

כוכב 'המרוץ למיליון': יפתח רמון נבחר להוביל את המותג הבינלאומי סקצ'רס

על סט הצילומים, בלב היער, סיפר רמון שידוע כחובב טבע מושבע המחובר לארץ ולנופיה ומרבה לטייל ולעשות ספורט: " ספורט בטבע עושה לי טוב לנפש. אם אני מרגיש עומס, אבוד, לבד או כל רגש מעיק אחר, אני יוצא לרוץ בטבע ואז הכי מתפקד, והכי יעיל. אני אוהב ספורט מגוון, אני גולש, רוכב על אופניים ועל אופנועים, רץ וזה בעיקר בשביל עצמי, לא כדי להראות יותר טוב אלא כדי להרגיש יותר טוב, לכן אני גם לא לוקח את הספורט למקום תחרותי.

מריאליטי סובב עולם לקמפיין שטח בישראל: כוכב 'המרוץ למיליון': יפתח רמון נבחר להוביל את קולקציית נעלי השטח של המותג הבינלאומי סקצ'רס

לדבריו: "ספורט וטיולים בטבע עושים לי טוב לנפש" ומה קבלה במתנה בת זוגתו דוגמנית העל מאי תגר?
יפתח רמון בן ה 31 (70K), יוצא הריאליטי סובב העולם – "המרוץ למיליון", בנם של האסטרונאוט הראשון בישראל אילן רמון ז"ל, ופעילת הציבור בתחום החינוך, רונה רמון ז"ל, נבחר לשגריר קולקציית נעלי האאוטדור של מותג הספורט והלייף סטייל סקצ'רס בישראל. אמש (יום ב), הגיע עם עלות השחר ליער בן שמן להצטלם לקמפיין שבמרכזו השקת נעלי OUTDOOR המיועדות לשטח ולטיולים של המותג.

על סט הצילומים, בלב היער, סיפר רמון שידוע כחובב טבע מושבע המחובר לארץ ולנופיה ומרבה לטייל ולעשות ספורט: " ספורט בטבע עושה לי טוב לנפש. אם אני מרגיש עומס, אבוד, לבד או כל רגש מעיק אחר, אני יוצא לרוץ בטבע ואז הכי מתפקד, והכי יעיל. אני אוהב ספורט מגוון, אני גולש, רוכב על אופניים ועל אופנועים, רץ וזה בעיקר בשביל עצמי, לא כדי להראות יותר טוב אלא כדי להרגיש יותר טוב, לכן אני גם לא לוקח את הספורט למקום תחרותי. האהבה לטיולים הגיעה עוד מהבית, אימי האהובה עשתה בעבר את שביל ישראל וחלק מהמסלול עשינו גם יחד. שהיה פה, ביער בן שמן, זו החצר האחורית שלי. אין כמו טיולים בשטח."

עם הפסקת האש והאפשרות לחזור ולטייל בשבילי הארץ ובאזור הצפון בפרט, רמון מתכנן מסלול לטיול שטח עם סהר קורן, בן זוגו במרוץ למיליון, והדוגמנית מאי תגר, בת זוגתו שקיבלה ממנו ליום הולדתה ה 26 שחל בשבוע שעבר מתנה עם רמז לעתיד: זוג נעליים לטיולי שטח. "אני מחכה לטיול עם מאיה וסהר, זו התקופה הכי יפה בצפון וכל בעלי העסקים ישמחו שמטיילים יגיעו. אחרי המירוץ למיליון עשיתי קורס מדריכי שטח ואז הגיעה המלחמה ולא יכולתי להפיק מזה משהו מקצועי יותר, עכשיו אני מתכנן להתקדם בתחום בשאיפה להדריך טיולים בצפון היפה שלנו ובכל רחבי הארץ."

בימים אלו רמון מחלק את זמנו בין המשתלה שבבעלות משפחתו והתארגנות לקראת המעבר המתוכנן למגורים משותפים עם בת זוגו מאי תגר, לצד כל אלו רמון ממשיך ועושה למען הקהילה, במסגרת היותו יו"ר קרן רמון הוא עסוק בהרצאות לילדים מפונים על מורשת. במסגרת הקמפיין עם סקצ'רס מתכנן רמון פעילויות משותפות שבליבן תרומה לקהילה, פעילויות חברתיות, והקניית ערכים בדרך חווייתית.

◼️ הצטרפו לחדשות צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אור דנון

דילוג לתוכן