מבזקים
הבתים משתקמים, אבל מה יקרה למשפחות? האזהרה של ראש מועצת שער הנגב הורים במזכרת בתיה, שימו לב: ההרשמה לקייטנות חנוכה מסתיימת ביום שישי בוי ג'ורג' הגיע לכותל בירושלים, טמן פתק וחשף את הרגע האישי שריגש אותו מוזיאון בחינם, טיולים והרצאות: מה מחכה לאזרחים הוותיקים באילת בנובמבר? הגיע למסור חבילה ונשדד באיומי סכין: בני זוג מכפר סבא נעצרו בחשד למעורבות בשוד בהרצליה בריכה טיפולית ופיזיותרפיה באילת: המרכז החדש כבר הוקם, אבל מי יוכל לקבל בו טיפול? עוזי שלא היה בשימוש יותר מ – 30 שנה הוחזר לצה״ל: כך תוכלו למסור נשק בלי להזדהות באשקלון, באר שבע, ראשון לציון וירושלים נוסעים באזור התעשייה הישן בנתניה? הכביש ייחסם בשני לילות השבוע בשורה לילדים שאוהבים כדורגל בגבעת שמואל: מגרש חדש הוקם והמגרש הוותיק עבר שדרוג חניות, עצים ובטיחות הילדים: המחלוקת על הנת״צ ברחוב שזר בנתניה מגיעה לנקודת הכרעה ירי ופיצוצים יישמעו באזור חוף זיקים ביומיים הקרובים: צה״ל מרגיע את התושבים בגבעת שמואל פתחו בנק בבית ספר יסודי: הילדים מרוויחים כסף על למידה ועזרה לחברים אחרי הדברה של יותר מ – 10,000 שוחות בנתניה: העירייה חוזרת למוקדים הבעייתיים זקוקים לשירותי הרווחה ביבנה? במשך חמישה ימים לא תהיה קבלת קהל או מענה טלפוני נוסעים בשדרות בן גוריון בנתניה? שלושה שבועות של עבודות ושינויים בתנועה הקורקינט של הילד עלול להיתפס: רחובות מגבירה את האכיפה נגד רכיבה מסוכנת הצל בגני המשחקים ובבתי הספר בערד: העירייה מקדמת טיפול במתקני ההצללה ברחבי העיר כמעט שלושה חודשים של שיבושי תנועה ביבנה: מה צפוי להשתנות ברחוב השרון? שלושה עמודי חשמל נעלמו מהרחוב בגבעתיים: מה השתנה עבור התושבים? לא רק עוד דירות: כך עשוי להשתנות מרכז ערד עם שכונה חדשה, שטחי מסחר ומבני ציבור

מנכ״ל עיריית רחובות, מושיקו ארז: זוהי בשורה משמעותית לעיר רחובות ולתושביה

עיריית רחובות נבחרה להשתתף בתכנית "המאיץ" של משרד האנרגיה והתשתיות, תכנית שתסייע לחיסכון באנרגיה ולהפחתת זיהום האוויר בעיר.

מנכ״ל עיריית רחובות, מושיקו ארז התייחס לבחירה בעיריית רחובות להשתתפות בתכנית המאיץ של משרד האנרגיה והתשתיות אשר תסייע לחיסכון באנרגיה ולהפחתת זיהום האוויר בעיר.

לדברי ארז, "זוהי בשורה משמעותית לעיר רחובות ולתושביה. אנו מחויבים לקדם התייעלות אנרגטית, לעודד שימוש בתחבורה חשמלית ולהרחיב את ייצור האנרגיה המתחדשת בעיר. מעבר לתרומה הסביבתית, תאפשר לנו התוכנית לצמצם עלויות אנרגיה ולהפנות משאבים נוספים לרווחת התושבים. אני מודה למשרד האנרגיה על האמון ולצוות המקצועי בעירייה שעמל על הגשת הקול הקורא. יחד נוביל את רחובות לעתיד בר-קיימא וחסכוני יותר."

תכנית "המאיץ" היא תכנית הדגל של המשרד, לבניית יכולות בשלטון המקומי בתחום האנרגיה המקיימת. הרשויות המקומיות שישתתפו בתוכנית יזכו לסיוע וייעוץ מטעם המשרד, בין היתר באמצעות מומחים בתחום, במטרה לגבש תכניות פעולה שיסייעו להן במעבר לאנרגיה מקיימת, בהפחתת פליטות גזי חממה, וביצירת עוגנים כלכליים חדשים לרשות. כל זאת, במסגרת היערכותן לשינויי האקלים ולהגדלת ייצור האנרגיה המתחדשת עד שנת 2030, בהתאם לחזון משרד האנרגיה והתשתיות.

הייעוץ יתמקד בתחומי האנרגיה המתחדשת, התייעלות באנרגיה וקידום תחבורה חשמלית בנכסי הרשות ובמגזר משקי הבית, כאשר ייעשה שימוש בכלים ייעודיים שפותחו על ידי חטיבת אנרגיה מקיימת במשרד. התוכניות יביאו לשיפור משמעותי באיכות החיים של התושבים ולחיסכון והגדלת ההכנסות של הרשויות והמועצות שנבחרו להשתתף בתכנית.

הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן