מבזקים
סוכות במוזיאון האדם והחי ברמת גן: אופנה, בעלי חיים וסדנאות לכל המשפחה תושב אשקלון נאשם במתקפת סייבר על 26 חברות: חדר למחשבים, הפעיל מצלמות ואסף מידע רגיש סמוך לגן יבנה: רוכב אופנוע בן 58 נפצע בינוני בתאונה עם מונית מה קורה לילד שנשאר בחוץ? שלוש תערוכות חדשות ברמת השרון עוסקות בחרם רכב הוצף והוגדר "אובדן להלכה": התביעה נגד עיריית באר שבע לקראת ראש השנה: עובדי אינטל ארזו 550 מארזי מזון למשפחות בקריית גת כתב אישום נגד תושבי הנגב: תחמושת שמכר אחד מהם שימשה לפי הפרקליטות בפיגוע ירי גאווה יבנאית: סמל ש' נבחר למצטיין מפקד גדוד הלוחמה האלקטרונית מה עשה תושב רחובות אחרי שחיבר את הטסלה לעמדת הטעינה? כתב אישום יוגש נגד תושב הדרום שאיים לרצוח את אמו וחזר שוב ושוב לביתה "לכי תכיני לה לאכול": האישום נגד בן הזוג שלפי הנטען משך בשערה קריית גת: ארנק נגנב מקשישה בסופר – המשטרה איתרה את החשודה והשיבה את הרכוש רחובות: מתחם טלר – ביל״ו יהיה הראשון בישראל שישוקם במסלול החדש למתחמי הרס מתן דיל מסכם שנה ברחובות: "תקציב 2026 מאוזן – מ־2027 נתחיל לראות צמיחה" מבצע באשדוד לקראת חגי תשרי: 13 שוהים בלתי חוקיים אותרו ונעצרו לראשונה בקריית מלאכי: קייטנת ״בין החגים״ תיתן מענה להורים בימי הגשר תושב רחובות מואשם שאיים על אם ילדיו: "ייתן לה כדור בראש" בעקבות ירי במורה סמוך לבית הספר: הלימודים ייפתחו ביום ראשון בשעה 10:00 בית ספר חדש לחינוך מיוחד נפתח ביהוד: מענה לתלמידים עם אפיון נפשי התנהגותי הכירה גברים באפליקציות היכרויות וגנבה מהם שיקים וכרטיסי אשראי: 16 אישומים נגד תושבת נתניה

ראשוני!!! ישיבת החירום נדחתה – התקנות לסגר הכללי טרם אושרו • כל הפרטים

ישיבת הממשלה לאישור התקנות נדחתה למחר ב11 בבוקר. המשמעות היא כי כל התקנות אותם מנה רה"מ אמש לא יהיו תקיפות מחר בבוקר!! עם זאת, יש חהקפיד על כל הנחיות משרד הבריאות בכדי לשמור על בריאות הציבור.

כידוע, כתבנו אסף הדר פרסם אמש כי רה״מ, בנימין נתניהו, מסר הצהרה בעקבות התפשטות הקורונה כחלק מהנחיות משרד הבריאות לתקנות לשעת חירום.

"מיד כשהתבררה חומרת הסכנה נקטנו צעדים נחושים כדי להקדים תרופה למכה", אמר רה"מ בפתח דבריו. "הנהגנו חובת בידוד נרחבת, הטלנו הגבלת התקהלות, דיללנו את מקומות העבודה והפעלנו אמצעים דיגיטליים לאיתור ובידוד חולי קורונה. הצעדים הללו האטו את קצב התפשטות המגיפה בישראל בהשוואה למדינות רבות בעולם, אבל המגיפה מוסיפה להתפשט. היא כבר גבתה אלפי קורבנות בעולם, גם בארץ מספר החולים גדל מדי יום. לשמחתי  עד לרגע זה איש בישראל עדיין לא מת מהקורונה, אבל לצערי, זה לא צפוי להימשך.

"הכפלת מספר החולים כל כמה ימים עלולה להביא חלילה לקורבנות רבים. זמנים קשים מחייבים החלטות קשות. שלשום ביקשתי מכם להישמע להנחיות משרד הבריאות והלשיאר בבית , יש היענות לכך, אבל בפירוש היא לא מספקת", הוסיף. "היום אני מודיע על עליית מדרגה נוספת במלחמה בקורונה. הממשלה תאשר הערב תקנות לשעת חירום להגבלת התנועה. בהגבלות הללו אתם נדרשים להישאר בבית.עכשיו זו כבר לא בקשה, זו לא המלצה, זו הנחיה מחייבת שתיאכף על-ידי גורמי האכיפה.

"אני יודע שזה לא קל, אני יודע שזה קשה, אבל אני מבקש את שיתוף פעולתכם עם התקנות הללו. מטרתן להבטיח שכמה שפחות אנשים יידבקו, ושכמה שפחות אנשים ידביקו. מדובר בהצלת חיים רבים. הצלה ממוות של משפחה חברים ושכנים. אם מישהו חושב שאני מגזים תסתכלו על התמונות שמגיעות מספרד, מאיטליה. תסתכלו מה קורה שם. תסתכלו על הצוותים שכבר לא מטפלים בחיים, הם מעמיסים את המתים בכלי רכב מיוחדים. אסור שזה יקרה כאן. צריך לעשות הכל כדי שזה לא יקרה כאן, ולכן הלילה התקנות הללו ייכנסו לתוקפן מיד לאחר שיאושרו בממשלה. הן מגובות משפטית, ובשלב הראשון יהיו בתוקף למשך שבעה ימים".

כאמור, נכון למחר בבוקר התקנות אינן תקפות – עד לאישור הרשמי של הממשלה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן