מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

בית המשפט המחוזי באר שבע: כתב אישום נגד זוג נשוי בגין ביצוע עבירות מין חמורות, בהן בבת משפחתם

החקירה בתיק החלה בהמשך לתלונה שהוגשה למוקד 105, ונוהלה ביחידה 105 בלהב 433, בליווי צמוד של מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה.

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בב"ש כתב אישום נגד זוג נשוי, בני 31 ו-27, בגין ביצוע עבירות מין חמורות, בהן בבת משפחתם.

כתב האישום, שהוגש ע"י עורכי הדין איתי גוהר ומעיין שיוביץ ממחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, מייחס לנאשם חמישה אישומים שונים במסגרתם ביצע עבירות מין שונות כלפי ארבע קטינות מתחת לגיל 14, אחת מהן קטינה בת משפחה בת 9 שנים, וכן אישום המייחס לו יחד עם הנאשמת החזקת חומר תועבה ובו דמותו של קטין. הנאשמת, כאחראית על הקטינה בת המשפחה, מואשמת בנוסף בביצוע עבירות של שימוש בגופה לעשיית פרסום תועבה ובו דמותו של קטין ובעבירה של הפרת חובת דיווח.

על פי כתב האישום, במשך כשנתיים, נהג הנאשם ליצור קשר עם קטינות ברשת ולנהל עמן שיח מיני, לעתים כשהוא מציג את עצמו כנער בן 15 או כאישה. בין היתר, הטיל הנאשם על הקטינות לבצע "משימות" מיניות קשות, לתעד את עצמן בעת ביצוע המעשים ולשלוח אליו את התיעוד. כמו כן, נהג הנאשם לקיים שיחות וידאו, במסגרתן תיעד את עצמו מאונן וביקש מהקטינות לבצע מעשים מיניים שונים במהלך שיחות הוידאו.

בנוסף, במהלך החודשים יוני-יולי 2022, נפגש הנאשם במספר הזדמנויות שונות עם קטינה, בת משפחתם של הנאשמים, בעת שהייתה בת 9 וביצע בה במספר הזדמנויות מעשים מגונים וכן ניסה לבצע בה מעשי אינוס. מעשיו של הנאשם תועדו במצלמות האבטחה הביתיות. עוד נהג הנאשם לבצע שיחות וידאו עם הקטינה, במסגרתן אונן וביקש ממנה לבצע מעשים מיניים שונים. הנאשם אף נהג לשתף את תיעוד פגיעותיו בקטינה עם אנשים נוספים באמצעות הרשתות החברתיות השונות.

מכתב האישום עולה, כי הנאשמים נהגו לשמור את תיעוד המעשים וכן תמונות וסרטונים ששלחו הקטינות, בהתקני אחסון ניידים. הנאשמים החזיקו בצוותא, לכל הפחות 150 קבצים ובהם חומר תועבה ובו דמותו של קטין.

הפרקליטות מייחסת לנאשם, בין היתר, עבירות של ניסיון אינוס בת משפחה, עבירה שעונשה המירבי הוא 20 שנות מאסר, מעשים מגונים בבת-משפחה, ייצור חומרי תועבה בידי בן משפחה, ועוד.  

בד בבד עם הגשת כתב-האישום, ביקשה הפרקליטות מבית המשפט לעצור את הנאשמים עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם. הפרקליטות ציינה בבקשת המעצר את חומרת מעשיו של הנאשם בקטינות שונות ובקטינה בת משפחה, תוך חילול נוסף של כבודה בגין שליחת הסרטונים והתמונות המתעדים את המעשים המיניים בה לאחרים. כמו כן, ציינו את חומרת מעשיה של הנאשמת אשר הייתה אמונה על שמירת ביטחונה של הקטינה ובפועל לא מנעה את הפגיעה המינית השיטתית בה והשתמשה בגופה על מנת לייצר חומרי תועבה.

החקירה בתיק החלה בהמשך לתלונה שהוגשה למוקד 105, ונוהלה ביחידה 105 בלהב 433, בליווי צמוד של מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן