מבזקים
בגיל 18 היא התחילה לאפות לחברים. ואז הגיעו המילואים: הסיפור המתוק של חולון הצורף שהחליף את כלי העבודה במדי צה"ל: הסיפור שמאחורי הסטודיו בהרצליה האחד בהנדסה קרבית, השני ברבנות הצבאית: שני החברים מדימונה שנלחמו גם על העסק שלהם יותר מ – 300 ימי מילואים: אשת השיווק מגני תקווה שנאלצה לבנות מחדש את העסק שלה שני אחים, יותר מ – 800 ימי מילואים ותלמידים שהתגייסו לעזור: הסיפור מאחורי הבייקרי בגן יבנה ממפקדת בה"ד 11 לסטודיו לקרמיקה בגדרה: האישה שמאחורי 710 הכלניות כמעט 400 ימי מילואים, חנות אחת ואלפי עלים ירוקים: הסיפור של איל מגבעתיים גבעת שמואל: מאחורי מגשי האירוח המוקפדים עומדת גם משפחת מילואים יותר מ – 400 ימי מילואים, ועכשיו תורנו: הירקן מבת ים שמאמין בכחול לבן באר שבע: 300 ימי מילואים, שני אחים והחנות שאבא השאיר להם מבאר יעקב ללבנון ובחזרה: אבא במילואים כתב ספר ילדים מתוך געגוע לילדיו מפקדת פלוגה במילואים, קונדיטורית באזרחות: הסיפור המתוק של טוהר מאשקלון מאשדוד לאבו דאבי: הרופא במילואים והחובשים שמאחורי פיתוח רפואי ישראלי הוא תכנן לפתוח מתחם נופש באילת, ואז פרצה המלחמה: הסיפור של שמעון אמיר קריית גת חוגגת את חג הסיגד: אסתר רדא, אלמז מנגיסטו וכניסה חופשית שלושה שותפים, 1,200 ימי מילואים ומטבח אחד באור יהודה: הסיפור שמאחורי אטיליו ממחסן קטן באופקים לחנות אונליין, ובדרך גם מילואים: הסיפור שמאחורי ״רותן״ תאונת דרכים בכביש 35 סמוך לברכיה: חמישה פצועים פונו לברזילי אזהרת משרד הבריאות: אל תאכלו את האגוזים, הפיצוחים והפירות היבשים האלה הולך רגל ורוכב אופנוע נפצעו קשה בתאונה בצומת רכבת ראש העין צפון

ביום ראשון ייקבע האם הפועל מרמורק תחזור לליגה הלאומית על חשבונה של בני סכנין

הפועל מרמורק, שלפני מספר חודשים נשרה לליגה לליגה א', כנראה תמצא את עצמה מהר מאוד בחזרה לליגת המשנה בכדורגל, עקב בעיות תקציביות בקבוצת בני סכנין.

כזכור, בעונת 2018/2017 סיימה מרמורק במקום ה-12 והצליחה להישאר בליגה לאחר מאבקי תחתית בפלייאוף התחתון. בעונת 2018/2019 מאבקים אלו לא צלחו ובמחזור ה-36 (אחד לפני אחרון) נקבע שהקבוצה תסיים במקום ה-15, והיא ירדה חזרה לליגה א' דרום אחרי 2 עונות רצופות בלאומית.

לאחר ירידה כה כואבת, מרמורק הבינה שכדי לחזור במהרה לליגת המשנה היא תצטרך לשים הון רב כדי לעשות זאת כנראה ללא בעיה. שמות גדולים כבר נחתו הקיץ בשכונה הצנועה מרחובות (שפונגין, אקסברד, אופיר חמו), שנתמכו ע"י חברת הנדל"ן אלטשולר שחם. אך כנראה מנהלי מרמורק לא האמינו שהתסריט מסרב להגמר, ובשבועות האחרונים התבשרו שכנראה הרכש הרב שעשו, ישמש אותם דווקא בליגת המשנה, עקב ירידתה האפשרית של בני סכנין מהליגה הלאומית שם נמצאים בבעיות תקציביות חריפות.

הסיפור עדיין לא תם. בבני סכנין נמצאים במירוץ נגד הזמן על מנת למנוע את רוע הגזירה ולהציל עד יום ראשון את הקבוצה מירידה מעשית לליגה א'. המטרה הראשונה היא לגייס מאות אלפי שקלים לכיסוי החובות שהצטברו ומשכורות עתק לשחקנים שעדיין לא שולמו. בשורה התחתונה: במידה וסכנין לא תזרז את התהליכים שנדרשו מהם, המרמורקים ישובו אל הליגה הלאומית, מה שנקרא בלשון "מציצים" של שנות השבעים – הפוך, גוטה, הפוך.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן