עיריית הרצליה נערכה לליל השנה האזרחית החדשה על מנת שכולם יחזרו הביתה בשלום.
העירייה, בשיתוף מטה הבטיחות בדרכים ומשטרת ישראל, קיימה אתמול בלילה (31.12.25) פעילות הסברה בקרב החוגגים בעיר, במטרה להגביר את המודעות למסר הכל כך חשוב: "אם שותים, לא נוהגים".
הפעילות התקיימה באזורי הבילוי בעיר, בדגש על רחוב בן גוריון.
במהלך הפעילות, הסתובב צוות הכולל "בובת אלכוהול" אנושית ושחקנים עם "משקפי אלכוהול" המדמים נראות מטושטשת ומוגבלת כמו במצב של שכרות. השחקנים הזמינו את התושבים להרכיב את המשקפיים כדי לחוש כיצד הראייה נהיית לקויה במצב של שכרות.
בנוסף, השחקנים חילקו שי למבלים ששומרים על כללי הבטיחות.
ראש העיר, יריב פישר, אמר: "בעוד שבכל הארץ נתוני תאונות הדרכים מצביעים על עלייה חדה, אני שמח לומר שבהרצליה רשמנו ירידה לעומת שנים עברו. אני מודה לתושבות ולתושבים שמפגינים אחריות ושומרים על נהיגה בטוחה, ומודה לגורמי המקצוע בעירייה על מבצעי האכיפה וההסברה שהם מקיימים לאורך כל השנה. אני מאחל לכולם שנה אזרחית טובה, שקטה ורגועה".
◼️ חדשות הרצליה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







