מבזקים
סוף להגבלות: שירות הסוף שבוע למודיעיןחוזר למסלול הרגיל ארנון בר-דוד מבהיר: "במידה ויוגש נגדי כתב אישום – אתפטר" תופעה נדירה בטבע: אלפי פרחים מרהיבים התגלו בשומרון זיכרון למרגלות המבצר: ראש העין התייחדה עם לוחמי תש"ח בטקס מרגש במגדל צדק תחנה חדשה: איתמר לוי עוזב את המל"ג לטובת סמנכ"לות בשח"מ מקורות זה קורה השבוע: אירוע הספורט הגדול של אשקלון טרור אבנים בשומרון: אזרח נפצע קל; צה"ל הטיל כתר על הכפר מדאמא זה נגמר בניצחונות: הישגים מפתיעים לנווטי ראשון לציון סופרמן בשירות הדיוק השוויצרי: הנרי קאוויל מוביל את הקמפיין החדש של Longines בשורה לירושלים: מלון ומרכז הכנסים 'בית שמואל' קיבל תעודת כשרות של הרבנות אב ובנו מנתניה נאשמים בהשלכת רימון רסס לעבר בניין מגורים באשדוד מהחקירה להצהרת תובע: התפתחות קשה בפרשת התינוק בדימונה סטייל עם נוכחות: שיתוף הפעולה היוקרתי של Ray-Ban ו-Dolce & Gabbana נחת בישראל בשורת "המחול החברתי": המופע "HOME" של יניב הופמן חוזר לבמה בתל אביב אשקלון מתרחבת: מאות חניות חדשות ליד תחנת הרכבת רחובות: חסם רכב עם מוט בידו ועקר את המראה בעקבות סכסוך בכביש כבוד לפתח תקווה: תיכון רמון זכה בחידון הציונות הארצי "ישראל שלי": להקת 'פרחי ירושלים' בגרסה מחודשת ומלאת תקווה לשירם של יוסי גיספן ועדי לאון מחבקים את המשרתים: שוטרי מג"ב התארחו לארוחת הוקרה בראש העין מייק אוונס במסר לטראמפ: "אנחנו הכוח שמאחוריך – המשך לעמוד לצד ישראל"

בשורות טובות: חולה מספר 24 שוחררה היום לביתה מבית החולים אסותא אשדוד

אביבית גונן, מהיישוב שוהם, שוחררה היום מבית החולים לאחר 13 יום בבידוד.  אושפזה במצב קל ולאור המשך הקלה משמעותית במצבה היא שוחררה להמשך טיפול בביתה.

מנכ"ל בית החולים ד"ר ארז ברנבוים: "בית החולים עושה כל יכולתו להתמודד עם נגיף הקורונה ובכלל זה פתיחת מחלקות, הכנת צוות ייעודי לטיפול בחולים, רכישות ציוד ועוד. הצוותים שלנו פועלים שעות נוספות מתוך דאגה אמיתית לשלום מטופליהם וכל הטבה בריאותית, קל וחומר שחרור של מטופל, מהווה דלק ואנרגיה לצוותים להמשיך ולעשות מעל ומעבר".

אביבית גונן: "מבקשת להודות לצוותים המדהימים שטיפלו בי גם בפנימית ב' וגם במחלקת קורונה. כולם! הרופאים והרופאות, האחים והאחיות, העובדות הסוציאליות, עובדי המטבח והמנקה המסורה.  כולם טיפלו במקצועיות, במסירות ובעדינות אין קץ. יישר כח!".

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן