על רקע העלייה בתחלואה שנמשכת, משרד הבריאות מעדכן היום (שישי) כי ביבנה כיום ישנם כ-383 חולים מאומתים. מספר המבודדים עומד על 811. כ-27 תושבים ביבנה נפטרו כתוצאה מהידבקות בנגיף הקורונה. העיר עם דירוג 6.7 ברמזור, ומוגדרת עיר כתומה (ציון וצבע יומי).
ביבנה מודיעים כי החמ"ל העירוני, שפעל בתקופת משבר הקורונה, פועל ביתר שאת. ראש העיר משתף את כל הגורמים המעורבים: אגף החינוך, הפיקוח העירוני, הדוברות, האגף לשירותים חברתיים, ואת המתנדבים, ואלו נערכו בהתאם. הצוותים אף עורכים תחקירים אפידמיולוגיים לתושבים השוהים בבידוד ביתי. לציין כי בתי העסקים ביבנה חייבים להקפיד על עטיית מסכות בקרב הלקוחות. הפיקוח העירוני עובר בימים אלה בין בתי העסקים, מסבירים ומפיצים חומרי הסברה ושילוט מטעם העירייה, ואף מחלקים קנסות במקרה של אי עטיית המסיכות.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








