עיריית רחובות והחברה העירונית מזמינות את הציבור להגיע לאירוע פתיחה חגיגי של התערוכה "נופים נעלמים" שיתקיים במוזיאון בית האסמים למיניאטורות ברחובות.
היוצר והאמן שלום פלש מציג בתערוכה ציורי נוף המנוגדים לקצב המהיר של התקופה.
נקודת המבט העכשווית בעבודותיו של האמן נובעת מניכור וממתח, שמתקיים בין עושר צורני לשקט של נופים נטולי אדם, שמדגישים מנגד את קיומו. בעזרת פלטת צבעים מצומצמת, אוחז האמן במציאות המשתנה ובעזרת צבע וקומפוזיציה הוא מנכיח את רשמיו בהיותו חלק מהנוף.
למבקרי התערוכה צפויה חוויה שבאמצעותה הצופים יזכו להביט דרך עיניו של האמן אל הרגעים החולפים. אוצרת התערוכה: רני ששון.
מתי? יום שני | 27.2 | שעה 18:00 | רחוב גורודיסקי 2 רחובות. אוצרת התערוכה: רני ששון
ניתן לבקר בתערוכה בימים א'-ה', בין השעות 12:00-9:00 וביום ו' בין השעות 11:00-9:00
לפרטים: 077-3208285
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








