מבזקים
הותר לפרסום: סמל עידן פוקס נפל בקרב בדרום לבנון סוף למסיבה: החרמת ציוד ועיכוב דיג'יי בוילה עסקית באילת תאונת עבודה באור יהודה: מתקין מזגנים נפל מגובה יחד עם המדחס היערכות לשיטפונות בדרום: צפי לחסימות כבישים מהנגב ועד הערבה מודיעין: תכנית חדשה לקידום מנהיגות שוויונית במרחב הציבורי ובמוקדי קבלת החלטות רכב עלה באש בשדרות רוקח בתל אביב – הנהג יצא ללא פגע בת 10 נפגעה מרכב בגני תקווה מועצת מקרקעי ישראל אישרה את תוכנית "ממילואים למפתח" אזהרת מזג אוויר: חשש לשיטפונות בנחלים בדרום ובמזרח הארץ ביום שני הוארך מעצרם של 7 קטינים החשודים במעורבות באירוע אלימות בתל אביב אלימות בפארק בבת ים: כתב אישום נגד שלושה קטינים שתקפו וביקשו לשדוד טלפונים מנערים אות הפעיל המצטיין המחוזי הוענק לשי הלוי מרחובות מחזקים את ילדי הפנימיות: ערכות הפגה חולקו לילדי פנימיית נווה חנה שבקרית גת עבודות לייצוב המדרכה והכביש בחוף סירונית בנתניה בחירת רב העיר תל אביב יוצאת לדרך צה״ל תקף בדרום לבנון: מבנים צבאיים ומשגר חיזבאללה הושמדו התפתחות בחקירת רצח ימנו זלקה בפ"ת – חשוד נוסף נעצר, 8 עצורים בפרשה התקשר למוקד 100 ואיים לצאת לדקור אנשים “אני אשחט אותך ואת המשפחה שלך”: כתב אישום מהוואטסאפ חקירת הרצח בבאר שבע מתרחבת: עוד קטין נעצר

ציון אמיר: "עבורי עריכת דין איננה רק משלח יד: זו שליחות שאני מאמין בה בכל ליבי"

ציון אמיר העלה הערב (שני) רשומה בחשבון הפייסבוק שלו ובו ציין את הסיבות בגינן החליט להתמודד לראשות לשכת עורכי הדין.  "עבורי עריכת דין איננה רק משלח יד", כתב, "זו שליחות שאני מאמין בה בכל ליבי; וכאשר רומסים את מה שאני מאמין בו, אני מתייצב למערכה".

עו"ד אמיר הוסיף: "כבר תקופה ארוכה שאני מביט בנעשה בלשכה ובטני מתהפכת. המקצוע שלנו זוהם, ויותר לא ניתן להסתיר זאת. ניתן רק להשלים עם הזוהמה או לזנק פנימה ולנקות אותה. עבורי הבחירה ברורה. אני מתמודד בראש ובראשונה כדי לנקות את לשכת עורכי הדין, להחזיר לה את הערכיות שהוחלפה בציניות חסרת בושה, ולהשיב לעורכי הדין את הגאווה בגוף שאמור לייצג אותנו ולא להביך אותנו.

"ההנהגה הנוכחית של הלשכה לא יכולה להשיג את המטרות הללו. המשבר שנוצר עמוק מדי והשינוי שנדרש יסודי מדי. לא ניתן לחולל אותו באמצעות השארת המנגנון הנוכחי על כנו, והחלפת הדמות שעומדת בראשו כדי לצאת ידי חובה. לצערי, מה שהתחולל בשנים האחרונות בלשכה גרם לרוב עורכי הדין להירתע ולהתרחק ממנה, עד כדי הימנעות מהשתתפות בבחירות. אני מבין לגמרי את התחושות האלה, אבל את המציאות הזו ניתן לשנות. התנאי הוא שהפעם נגיע לקלפי ולא נניח לאחרים להכתיב לנו את המציאות".

את הפוסט חתם בקריאה "לכל עורכות ועורכי הדין שעתיד המקצוע, כבודו ומעמדו יקרים לליבם, להגיע לקלפיות ב-18/6 ולא להיכנע לאדישות. הצטרפו אליי במסע לשינוי הכיוון בלשכה, ויחד נחזיר לכולנו את הגאווה במקצוע ובשליחות שבחרנו".

דילוג לתוכן