תוך איתור אמל"ח, תחמושת, והשמדת מצלמות תצפית: לוחמי הקומנדו פשטו על משרדיהם של מפקדים בכירים בחמאס בחאן יונס.
לוחמי יחידת מגלן ויחידת אגוז פשטו על משרדיהם של מפקדים בכירים של הגדוד הדרומי של חטיבת חאן יונס; ביניהם, משרדו של מפקד הגדוד בו אותרו אמצעי לחימה רבים, נשקים, תחמושת ורימונים. כמו כן, הלוחמים זיהו במרחב מצלמות תצפית של חמאס אותן השמידו.
לוחמי יחידת דובדבן פשטו על עשרות תשתיות טרור בדרום חאן יונס, במהלך הפשיטה נתקלו הלוחמים בחוליית מחבלים, ניהלו מולם קרב וחיסלו אותם.
לוחמי היחידה התייצבו בשבעה באוקטובר והשתתפו בלחימה בעוטף עזה, ולאחר מכן הצטרפה היחידה ללחימה ברצועה ופעלה בצפון עזה, במרחב שאטי ובעיר חאן יונס.
אמצעי הלחימה שאותרו על ידי לוחמי הקומנדו
לוחמי היחידה יצאו מהרצועה וימשיכו לאוגדת יהודה ושומרון שם יבצעו משימות מבצעיות בהתאם לתמונת המצב.
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.















