עונת הקיץ באשקלון יצאה לדרך באופן רשמי עם פתיחת אירועי "קיץ שמח באשקלון" – תוכנית עירונית הכוללת עשרות אירועים, מופעים ופעילויות שיתקיימו במהלך החודשים הקרובים ברחבי העיר.
את יריית הפתיחה סיפק אירוע "קצב בשכונה", שנערך בפארק אגמים ומשך מאות משפחות, ילדים ותושבים שנהנו ממופע קצב, סדנת תיפוף המונית, מתחמי יצירה, דוכני מזון, מוזיקה ואווירה קיצית.
במקביל, גם בני ובנות הנוער נהנו מהטבות במסגרת מיזם "10 באשקלון", הכולל פעילויות במחירים מוזלים, ובהן הקרנות סרטים בקולנוע הוט סינמה ומשחקי באולינג בעלות של 10 שקלים בלבד.
בעירייה מציינים כי אירוע הפתיחה הוא רק תחילתה של תוכנית קיץ רחבה, שתכלול בין היתר את פסטיבל פיסול בחול, הקרנות סרטים תחת כיפת השמיים, פעילויות קהילתיות בשכונות, מופעי מוזיקה, מתחמי מים, אירועי ספורט, פעילויות ייעודיות לבני נוער ואירועים לכל המשפחה.
ראש העיר, תומר גלאם, אמר: "גם השנה בנינו תוכנית עשירה ומגוונת שתאפשר לכל תושב ותושבת למצוא את הפעילות שמתאימה להם. אני מזמין את כולם לעיין בתוכנית האירועים, לבחור את הפעילויות האהובות עליהם ולהצטרף לקיץ של תרבות, פנאי וחוויות ברחבי העיר."
בעירייה קוראים לתושבים להתעדכן בלוח האירועים המלא ולתכנן כבר עכשיו את הקיץ, כאשר לאורך החודשים הקרובים צפויים להתקיים עשרות אירועים במוקדים שונים ברחבי אשקלון.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










