למען שורדי השואה בקריית גת- מסכמים רבעון רווי בעשייה, למידה ופעילויות העשרה והפגה
רבעון מלא בכל טוב עבר על שורדי השואה תושבי העיר קריית גת.
היחידה לאזרחים ותיקים באגף לשירותים חברתיים בעיריית קריית גת פועלת כל העת על מנת למצוא מענים ופעילויות העשרה שימתיקו את ימיהם של שורדי השואה בעיר. מטיולים, לסדנאות ולמפגשים שממלאים את הלב ומבהירים להם- יש מי שרואה אתכם!
מרפאים את הלב עם מנגינה- התקיימה סדנת מוזיקה והבעה בשיתוף מועדון קפה אירופה
התקיימה סדנה מיוחדת בת ארבעה מפגשים, בה נכנסו המשתתפים לקצב, לצלילים ולליריקה. המשתתפים יצרו שיר ונהנו ממקצבים שונים ומהנים. החוויה הייתה מרגשת ומיוחדת מאוד.
יום הפוגה בבית מלון בים המלח- יום של שקט, הנאה ושבירת שגרה
המשתתפים נהנו מיום כיף במלון, נהנו משימוש במתקני הספא, הבריכות, ואף אכלו יחד ארוחת צהריים עשירה ובריאה מול הנוף הייחודי של ים המלח. הפעילות הייתה עבורם בריחה מהשגרה ומהתקופה הלא קלה שעברה על כולנו.
הם זכו להנות מחברה טובה, שמעו חוויות ונהנו משקט, נוף ונופש קצר אך מספק.
סדנת NLP לשורדי שואה דוברי השפה הרוסית- מחזקים ומתחזקים!
התקיימה סדנה בת שישה מפגשים שעסקו בחיזוק החוסן הפנימי, פיתוח גמישות מחשבתית וראייה חיובית כלפי החיים, שיפור התקשורת הבין-אישית, פיתוח חשיבה יצירתית וחיזוק הזיכרון והתפקודים הקוגניטיביים.
כל זאת באמצעות נלמדו בלמידה חווייתית, שיח קבוצתי וקבלת כלים ליישום הנלמד.
אימונים אישיים לשורדי שואה מרותקי בית ופעילות להפגת הבדידות
שורדי השואה המרותקים לבית, שלצערנו הרב אינם זוכים לקחת חלק בפעילויות ההפגה המגוונת ומהטיולים, לוקחים חלק בשני פרויקטים של תוכנית אימון אישי:
שמונה מפגשים שבועיים של פעילות גופנית עם מאמנת קשובה ואנרגטית. הקשבה לגוף וחיבור אל הגוף והנפש. המשתתפים מספרים כמה הפעילות מהנה וכמה מרגישים את ההבדל לאחר תנועות הגוף!
◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן








