מבזקים
נתניה מקימה “עיר נוער” בלב העיר: גיימינג, ספורט ומרחב בטוח לכל הקיץ נהגים באשקלון, שימו לב: עבודות ריבוד בכבישים המרכזיים צפויות לגרום היום לעומסי תנועה כמה שווה הגג שלכם? רחובות במקום השני בארץ באנרגיה סולארית היום – מס הכנסה מגיע לדימונה: שירות פרונטלי לתושבים במרכז השירות העירוני לפני המדים והחיים החדשים: 600 בוגרי י״ב באילת חגגו לילה אחרון כתלמידים נתניה: סבתא ושני נכדיה נפגעו מרכב בעת שחצו את הכביש נס ציונה: בן 15 נעצר בתום מרדף לאחר שניסה לכאורה לגנוב רכב נהגים ברחובות, שימו לב: רחוב הגליל ייחסם ליומיים במסגרת עבודות תשתית התחדשות עירונית בלי לאבד את התושבים: כך רמלה מנסה לנהל את גל היזמים בעיר קריית מלאכי: פועל נפצע בינוני מסכין במהלך עבודתו במפעל כך מתכונן נמל אשדוד לעומסי הסחר: השקעה של כ – 4 מיליון יורו בציוד חדש היום: מחאת עולם התורה צפויה להגיע לערים מרכזיות – שיבושי תנועה צפויים באשדוד, פתח תקווה, נתניה, ערד, רחובות וקריית גת לוד: שכונת אחיסמך צורפה לרשימת האזורים הזכאים לרישיון נשק אישי הקלה קלה בחום: ירידה בטמפרטורות ברחבי הארץ מונטריאול: יהודי נהרג באירוע ירי; נסיבות מותו נבדקות מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, בהודעה מיוחדת לתושבים אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה"

כבוד גדול: קריית גת שוב על המפה העולמית!!

בסוף השבוע שעבר, ייצג אלכס ליפניצקי, בן העיר, את ישראל בתחרות ה"Traka" היוקרתית שנערכה בג'ירונה, ספרד. המרוץ המאתגר, המשתרע על פני 360 קילומטרים של שבילי עפר ושטח, מושך אליו אלפי רוכבים מובילים מרחבי העולם.
קריית גת שוב על המפה העולמית: אלכס ליפניצקי מייצג את ישראל בתחרות האופניים היוקרתית בספרד
בסוף השבוע שעבר, ייצג אלכס ליפניצקי, בן העיר, את ישראל בתחרות ה"Traka" היוקרתית שנערכה בג'ירונה, ספרד. המרוץ המאתגר, המשתרע על פני 360 קילומטרים של שבילי עפר ושטח, מושך אליו אלפי רוכבים מובילים מרחבי העולם.
בשנה שעברה השתתף אלכס בתחרות דומה ויוקרתית- ה- unbound בקנזס, ארה"ב. גם שם ייצג את ישראל וחזר עם תוצאה מרשימה וגאווה לאומית ועירונית גדולה.
אלכס, מנהל מעבדת פיתוח בחברת VPG, נשוי ואב לארבעה, התכונן למרוץ המפרך במשך חמישה חודשים עם אימונים קפדניים וליווי מקצועי. אלכס משתף שבניגוד להשתתפותו הקודמת בתחרות Unbound בקנזס אשתקד, הפעם הגיע עם מטרה ברורה – לא רק לסיים, אלא להתחרות על התוצאה.
למרות התנאים הקשים שכללו ערפל, גשם, שיפועים תלולים ורכיבה בחשכה, אלכס הפגין נחישות יוצאת דופן. בסיום דרמטי אף סייע לרוכבים שנותרו ללא תאורה, וחצה את קו הגמר כשהוא מקבל מדליה. אלכס סיים את המסלול ב-15 שעות ו-20 דקות.
"הצלחתי להביא את עצמי לקצה היכולת," מספר אלכס. "זו הייתה תחרות של סבל, אבל גם של עוצמה נפשית."
במקביל להישגיו הספורטיביים, אלכס פועל לקידום הענף בעיר – הוא מסיים קורס מדריכי אופניים תחרותיים ומקים קבוצה תחרותית לילדים במועדון מרחבים בקריית גת. בכך, הוא לא רק מציב את העיר על המפה העולמית, אלא גם מבטיח את המשכיות הענף בדור הבא.

◼️ הצטרפו לחדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית קרית גת

דילוג לתוכן