מבזקים
תושבי רמלה, שמעתם פיצוץ הלילה? רמלה: נהג כבן 25 נפצע קל בתאונה ברחוב הרצל קריית גת: מקטע ברחוב הקוממיות ייחסם לתנועה בשעות היום במשך ארבעה ימים "אני ארצח אותך": תושבת באר שבע מואשמת שתקפה את בעלה לשעבר ואיימה עליו במהלך מפגש להעברת בנם "אני אדקור אותך": סכסוך שכנים באשקלון הסתיים באגרוף לפנים ובאיומים כתב אישום נגד תושב העיר הלילה בקריית מלאכי: תאונת קלנועית ברחוב יהונתן נתניהו ראשון לציון: שכונה חדשה עם 1,550 דירות – אבל הבשורה עשויה להגיע גם לבניינים הישנים לא רק עוד 130 דירות – השינוי שמתכננים במתחם אלונים בבאר יעקב גן יבנה: 308 דירות חדשות בדרך – אבל השינוי הגדול מתוכנן דווקא מחוץ לבניינים יבנה: עוד 600 מ"ר של מסחר מתוכננים בפארק השרון – ומה יקרה למרחב הירוק? רמת השרון: 700 עצים, רחובות חדשים ופינות ישיבה – כך מתכננים את נווה גן צפון אילת: האם התמרורים ברחובות באמת אושרו? העירייה יוצאת לבדיקה מקיפה מסוף האוטובוסים ליד בתי המגורים עשוי לעבור – עיריית רמת השרון חושפת את הסיבה גבעת שמואל: פניות לעירייה ושירותים מהנייד – השינוי הדיגיטלי שמתכננים לתושבים המשאית באמת הגיעה לרחוב? ברחובות מתכננים מעקב GPS ומצלמות אחר עבודות הניקיון דרך אלוף שדה ברמת גן תיחסם בשני הכיוונים בימים שונים – ואלה הרחובות הנוספים שיושפעו רחוב אורלוב בפתח תקווה ייסגר לתנועה בלילות, וגם הגישה לרכבת הקלה תשתנה חמישה לילות של צמצום נתיבים בדרך השלום ובדרך הטייסים בגבעתיים – אלה השעות והמקטעים כביש 461 ייסגר בשני הכיוונים במשך חמישה לילות – כל החסימות באור יהודה ויהוד מונוסון השבוע חמישה לילות של צמצום נתיבים בציר שמחבר בין רמת גן וגבעת שמואל

מאות אלפי יורו למען העיר שדרות

ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, טס בשבוע שעבר ל-72 שעות להולנד על מנת לגייס כספים למען העיר שדרות. הביקור כלל מפגש עם הדיפלומט הישראלי ושגריר ישראל בהולנד, מודי אפרים, מפגש עם נשיאת קרן היסוד, מפגש עם הקהילה האוונגליסטית והקהילה היהודית.

מאות אלפי יורו למען העיר שדרות | בביקור קצר בהולנד, ייצג ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, את העיר שדרות כאשר בתום הביקור הצליח לגייס מאות אלפי יורו לטובת פרויקטים בעיר בתחומים שונים. דוידי טס עם מנהל פיתוח משאבים בקרן לפיתוח שדרות, דוראל אברמוביץ', במהלכו הם סיירו בין מקומות ומפעלים ברחבי הולנד.

עם ההגעה להולנד, דוידי נפגש עם הנשיאה של קרן היסוד ועם אנשי מפתח בקהילה והם שוחחו בין היתר על פרויקטים הקשורים לילדים ולחוסן, כאשר אחד מהם כולל הקמה בעתיד של ג'ימבורי בשדרות.

במהלך הביקור, נפגש דוידי עם הדיפלומט הישראלי שמכהן כשגריר ישראל בהולנד, מודי אפרים. לאחר המפגש עימו, אפרים ארגן ראיון עם העיתון הכי נפוץ בהולנד, ה- De Telegraaf"" כאשר דוידי זכה לכותרת ראשית.

זאת ועוד, התקיימו שני אירועים משמעותיים עם הקהילה האוונגליסטית בהולנד. המפגש הראשון התקיים בעיירה URK אליו הגיעו כ- 300 איש במיוחד על מנת לפגוש את דוידי ובכדי לשמוע את סיפורה של העיר שדרות לאור מלחמת 'חרבות ברזל' ובפרט לאור מצבה הבטחוני לאורך השנים. בעיירה הנוספת בה הם ביקרו, הם נפגשו עם ארגון ה- CVI (Cristian for Israel). מדובר על ארגון גדול ומשמעותי שפועל למען ישראל בכל העולם ובפרט בהולנד.

אירוע השיא התקיים בבניין המרכזי של "Israel center", אליו הגיעו כ- 500 איש. במהלך האירוע, דוידי עלה לבמה ודיבר בפני הקהל כשעה וחצי. השיחה כללה גם שאלות מצד הציבור ולבסוף גיוסו למעלה מ- 50 אלף יורו והיד עוד נטויה.

לבסוף, התקיים באחת מהעיירות סיור במפעל שבו מייצרים במיוחד עבור תושבי העיר שדרות יחידות חוסן טיפוליות לבתי הספר. מדובר על יוזמה שלהם, כאשר הם אלו שמייצרים, תורמים ומכינים כמה יחידות אותם הם שולחים באוניה. לאחר ההגעה, העירייה ממקמת את אותן היחידות בבתי הספר.

ראש העיר, אלון דוידי: "אנו ממשיכים לחזק את הקשרים של העיר שדרות יחד עם קהילות ברחבי העולם. הביקור בהולנד היווה הצלחה רבה במהלכו נפגשנו עם גורמי מפתח, סיפרנו להם אודות העיר שדרות וחשוב מכל גייסנו עוד כספים למען העיר שדרות. נמשיך לפעול בכל המרץ לטובת התושבים שלנו, לפיתוח העיר וקידום פרויקטים הקשורים בילדים וחוסן".

◼️ לקבוצת חדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – כלכלה, נדל”ן הייטק ועסקים לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית שדרות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של שדרות

לחצו כאן
דילוג לתוכן