מבזקים
חשש חמור באסותא רמת החייל: בדיקה גנטית העלתה כי תורם הזרע אינו תואם לילדי האם עובד מפעל סיבוס בבאר שבע נלכד מתחת לפלטת בטון אחרי יותר מ־20 שנה בחינוך: יעקב אילוז מרחובות ינהל את חמ״ד אוהל מאיר בקריית עקרון יום אכיפה מרוכז ברובעים א’ ו־ב’ באשדוד: 24 פעולות ותפיסת שוהה בלתי חוקי תושב פתח תקווה נפטר בפרו אחרי שלוש וחצי שנות מאסר: מאמצים להשבת ארונו לישראל בן 4 נהרג מפגיעת רכב בבית שמש תל אביב: חשד להצתה בשריפה שפרצה בחנות בדרום העיר טרגדיה בבית שמש: ילד בן 9 מת לאחר אירוע אלימות בדירה, אחיו בן ה־4 במצב קשה שני אירועים קשים בתוך דקות בבית שמש: שלושה ילדים נפצעו באורח קשה ואנוש מופע רחפנים, מזרקות ומופעי רחוב בבת ים – כך ייראה מוצ"ש הקרוב אשקלון: בת 9 זכתה במקום השני בפסטיבל אמנויות בינלאומי בבלארוס רוכב קורקינט בן 30 נפצע בתאונה ברמלה אופקים: מרפאת הנגב לבריאות הנפש ציינה 20 שנות פעילות כתב אישום נגד שני תושבי רהט – ירו בראשו של אדם ופתחו באש לעבר שוטרים על רקע סכסוך בין עבריינים – נשק מסוג "קרלו" אותר בת"א קצין משטרה הורשע בירי בגב של עצור ששכב על הרצפה רחובות: שינוי של הרגע האחרון בהסדרי התנועה לקראת המשחק הערב נפתח בנק דם חדש ברמלה – כך תוכלו להגיע ולתרום ולהציל חיים הישג מרשים לתלמידות בית הספר שרת באשקלון – שלוש עבודות זכו בפרס בהיסטוריה תל אביב: אליפות החובבים בטניס שולחן תיערך השבוע בדיזנגוף סנטר

מצבה הנפשי של בת ה-16 מוסיף להיות קשה; הוגשו כתבי אישום נגד 11 צעירים ונערים

 הפרקליטות הגישה היום (שלישי) לבית המשפט המחוזי בבאר שבע 11 כתבי אישום – בהם נגד שני גברים בני 27 תושבי חדרה ושני אחים קטינים תושבי יישוב בדרום. הארבעה נאשמים באונס. הפרקליטות הגישה גם כתבי אישום נגד 7 מעורבים האחרים בפרשה בגין סיוע לאונס, אי-מניעת פשע וקשירת קשר לביצוע פשע.

בדיון בבית המשפט, חשפה אתמול המשטרה פרטים מתוך החקירה. לפי המשטרה, כל המעורבים באונס הקבוצתי ידעו מה מצבה של הנערה, שהייתה תחת השפעת אלכוהול והכרתה הייתה מעורפלת. המשטרה סבורה שבמקום לסייע לה, הם ניצלו את מצבה כדי לשכב איתה ואפילו קראו אחד לשני ולחברים נוספים בהודעות.

מפרטי החקירה עולה כי הנערה הגיע עם חברותיה לאילת בתחילת חודש אוגוסט, לדירה שכורה. הצעירות הגיעו למלון "הים האדום" כדי לבקר חברים, הצעירים אותם הכירה הנאנסת.

במלון הכירה הצעירה שני גברים בני 27 מהצפון. אחד מהם ניסה להתחיל איתה בבריכה אבל אמרה לו שהוא מבוגר מידי בשבילה. כמה שעות לאחר מכן היא חשה ברע לאחר ששתתה אלכוהול והחשוד המרכזי הציע לה עזרה בטענה שהוא חובש. בחדר 216 החל האונס. לפחות 16 קטינים ובגירים תועדו מחוץ לחדר המדובר ולפחות שניים מהם נכנסו לחדר ואנסו גם הם את הצעירה יחד עם הבגירים. האונס נמשך כשעה וחצי. במצלמות  תועדו הבנים מזמינים אחד את השני לחדר. לדברי גורמי החקירה חברתה של הנערה התנהגה בצורה אמיצה והייתה לצידה לאורך כל הדרך. ביום למחרת הנערה קיבלה מהחשודים הודעות מהן הבינה את מה שקרה וניגשה למשטרה.

למחרת, החלה הנאנסת לקבל מסרונים בהם תוארו אירועי הלילה. הצעירה לא הבינה בתחילה על מה מדובר והחשודים "הזכירו" לה ואף סיפרו שיש בידם צילומים. מחר כאמור יוגש כתב האישום נגד המעורבים בפרשה.
באמצעות הראיות הללו, הצליחו החוקרים להביא למעצרם של החשודים. מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת ומחר פרקליטות מחוז דרום צפויה להגיש נגדם כתב אישום. מפקד המחוז הדגיש: "זוהי חובתנו האזרחית והמוסרית – לא לעמוד מנגד ולסייע לקורבן העבירה".

מצבה הנפשי של בת ה-16 מוסיף להיות קשה, ואתמול היא לא הגיעה לתיכון שבה היא לומדת ולא פתחה את שנת הלימודים. עורכת הדין שני מורן, שמייצגת את הנערה, שמעה ממנה שהיא מחכה להגשת כתב האישום נגד תוקפיה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת

לחצו כאן
דילוג לתוכן